free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αήττητος Σπάτων μέσα στο Ζηρίνειο 2-0 την Κηφισιά

Άλλο ένα δυνατό τέστ πέρασε σήμερα και άφησε καλές εντυπώσεις ο Αήττητος Σπάτων με την δυναμική ομάδα της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο γήπεδο.

Η ομάδα της Κηφισιάς ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο με τους παίκτες της να πάνε δυνατά πάνω στις φάσεις και να κρατάνε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το 25′ , από εκεί κ πέρα ο Αήττητος άρχισε να μπαίνει στον αγώνα και να ανεβαίνει προς την περιοχή της Κηφισιάς με αξιώσεις.

Την πρώτη φάση όμως του αγώνα Παρ όλο που πίεζε η Κηφισιά την είχε ο Αήττητος στο 10′ όταν ο Γκούμας έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Βιδάλης αστόχησε ελάχιστα σε κεφαλιά που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων στο α ημίχρονο έπαιζαν μεταξύ της μεγάλης περιοχής και των δύο τερματοφυλάκων οι οποίοι απλά παρακολουθούσαν.

Το ανέβασμα του Αήττητου στο 2ο μισό του α ημιχρονου απέδωσε καρπούς όταν στο 44′ ο δυναμικός Στέλιος Κρητικός πάνω στην μεγάλη περιοχή έβαλε πλάτη τους αμυντικούς κ με γυριστούν σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κηφισιάς αφήνοντας άγαλμα αμυντικούς κ τερματοφύλακα.

Αυτή ήταν κ η τελευταία φάση στο α ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αήττητος από το ξεκίνημα έδειξε άλλο πρόσωπο, ανέβηκε η απόδοση όλων των παικτών και με το κέντρο να ελέγχει τον Ρυθμό έκλεισε την Κηφισιά στα καρέ που προσπαθούσε να βγεί με αντεπιθέσεις μπροστά αλλά κ πάλι η αμυντική λειτουργία κράτησε μακριά από την περιοχή του τους αντιπάλους.

Η υπέροχη αυτή καρποφόρησε για δεύτερη φορά με τον Χρήστο Σκουμα να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα μετά από καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του στο 88′ .

Την ομάδα ακολούθησαν κ παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα μας ευχαριστημένοι από το θέαμα που τους πρόσφεραν .

Μεταξύ των φιλάθλων είδαμε τον ισχυρό άντρα της ομάδας τον Νίκο ΚΑΤΣΙΓΙΆΝΝΗ που ζούσε έντονα την κάθε στιγμή του αγώνα, τον Πρόεδρο της ομάδας κο Ράπτη, τον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Κο Διονύση Φράγκο ,τον ν Αντιδήμαρχο κο Σωτήρη Δούρο, το στέλεχος της ΝΔ κο Πέτρος Πουλάκης παλιούς Προέδρους κ Ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όμορφες εικόνες που γεμίζουν αισιοδοξία και έδωσαν φτερά και στους παίκτες μας.

Ο Πάρις Κωνσταντακόπουλος ξεκίνησε την ομάδα με τούς..

ΑΉΤΤΗΤΟΣ

ΛΕΤΣΟ( 70′ ΜΙΧΕΛΗΣ), ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ (80′ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ), ΤΣΕΠΑΣ( 75′ ΣΕΙΤΙ),ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

( 60′ ΣΚΑΦΙΔΑΣ), ΓΚΟΥΜΑΣ (70′ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ), ΚΡΗΤΙΚΌΣ, FARINOLA(62′ ΣΚΟΥΜΑΣ), ΔΟΥΚΑΚΗΣ(60′ ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ).

 

Related posts

Τριπλό «χτύπημα» ο Ιάλυσος!

Ρένος Γιαμπουράς

Στη Ρόδο και επίσημα ο Λένγκα!

Abola Team 2

Συνεχίζει ο Γκιάτης στο Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος