free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σοκ με Κόλλια στον Ερμή Ζωνιανών!

Ο τερματοφύλακας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει σχεδόν όλη την χρονιά!

Δεν γλίτωσε τελικά τα χειρότερα ο Γιώργος Κόλλιας, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει σχεδόν όλη την χρονιά.

 

Η άτυχη στιγμή του 30ου λεπτού στην φιλική αναμέτρηση με την ΑΕ Μυλοποτάμου αποδείχθηκε… οδυνηρή για τον 23χρόνο γκολκίπερ.

 

Σε μια ανύποπτη φάση βγήκε εκτός περιοχής να ελέγξει την μπάλα, πάτησε άτσαλα ενώ πήδηξε για κεφαλιά και βρέθηκε στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

 

Την Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και η διάγνωση ήταν δυστυχώς η χειρότερη, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού. Εντός των επόμενων 15 ημερών ο Κόλλιας θα μπει χειρουργείο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

 

Όπως είναι φυσιολογικό στον Ερμή Ζωνιανών τα βάζουν με την ατυχία τους, είναι δίπλα στον Κόλλια για να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο στην καριέρα του, ενώ βρίσκονται υπό σκέψη για το πώς θα πορευτούν στη συνέχεια.

 

Αν δηλαδή, θα προχωρήσουν με τους Ανδρεαδάκη, Γιαννόπουλο ή θα αναζητήσουν και ένα άλλο τερματοφύλακα για να τους πλαισιώσει. Το επόμενο διάστημα θα κριθεί τι μέλλει γενέσθαι.

 

Πηγή: rethymnosports.gr

Related posts

Βήμα παραμονής ο Ασπρόπυργος με το εκτός έδρας 1-0 επί του Πέλοπα Κιάτου!

Abola Team 2

Η ενημέρωση της Κηφισιάς στον κόσμο της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Παραμένει πρόεδρος ο Γ. Χαχολάκης μετά την αναδιάρθρωση του Δ.Σ. της Τριγλίας Ραφήνας

Abola Team 3