free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι το Ρουφ 3-1 τον ΑΟ Περιστερίου

Παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης ο ΠΑΟ Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι νίκησε εντός έδρας την νεανική ομάδα του ΑΟ Περιστερίου με σκορ 3-1.

Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου η μπάλα ανεβοκατέβαινε όπου και το Περιστέρι του Γιάννη Τάμπραντζη άφησε καλά στοιχεία. 

Τα γκολ για την ομάδα του Ρουφ πέτυχαν ο Μπράτσι με φοβερό μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Παππάς μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Γιάννη Τζώρτζη ενώ το τρίτο γκολ πέτυχε ο Κουτσουβέλης μετά από ενέργεια έτοιμο γκολ του Φωτόπουλου. Προσωρινά ο ΑΟ Περιστερίου που είχε για κορυφαίο τον νεαρό Λιαγκόζη είχε μειώσει σε 2-1 με ενέργεια του Γιάννη Μπούζα.

Από την ομάδα του ΑΟ Περιστερίου ήταν εμφανής λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων η απουσία του νεαρού και δυνατού φορ Γιάννη Ρέρα.

Πολύ καλοί ακόμα από το Ρουφ ήταν οι Μπέρτζος, Γαλάνης, Φωτόπουλος, Ασλανίδης, Τομπουλίδης που έσωσε στην γραμμή ένα σίγουρο γκολ, Τζώρτζης, Κουτσουβέλης.

Το ματς παρακολούθησε κσι μαυρισμένος από τον ήλιο και την θάλασσα Γιώργος Ξεπαπαδάκης ο οποίος επέστρεψε από διακοπές.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας τόνισε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ότι “στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται συνέχεια μέσα από την συνεχή δουλειά και να βγάζει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Παρότι ήμασταν κουρασμένοι από τις συνεχείς προπονήσεις εντούτοις οι παίκτες μου κατόρθωσαν να ανταποκριθούν. Τώρα περιμένουμε το επόμενο φιλικό με τον Αθηναϊκό στον Βύρωνα” 

Το νέο απόκτημα του Ρουφ Γιάννης Τζώρτζης τόνισε στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ότι στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, να προσπαθήσει να βγάλει και άλλα πρ΄σγματα στο γήπεδο και να μην μείνει σε αυτά που κερδίζει κάθε φορά και να εμφανιστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Γιάννη Σιλεβίστα και του Γιάννη Τζώρτζη στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου 10 και 11/11 στην ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Δυνατό φιλικό το Ρουφ σήμερα 23/8 στις 5.30 το απόγευμα με ΑΟ Περιστερίου-Σε κυκλοφορία τα διαρκείας-Ευχαριστίες στον χορηγό Βασ. Πολύμερο

Abola Team 3

Κουσάνας: «Καλύτεροι από πέρυσι»

Kώστας Παλαιολόγος