free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Συγκέντρωση σήμερα το βράδυ 23/8 στον Ολυμπιακό Λαυρίου-Καλεί τη νεολαία της πόλης η διοίκηση του συλλόγου

Συγκέντρωση με την ελπίδα να συγκεντρώσει νεαρούς ποδοσφαιριστές από την περιοχή, πραγματοποιεί σήμερα το βράδυ η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου, την στιγμή που έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες από τον σύλλογο.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 και ΩΡΑ 8:30 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο ΓΗΠΕΔΟ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

 Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ.

 ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΣΟ  ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ  ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΕΛΙΣΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ  ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ΩΡΑ 8:30 μ.μ.  στα ΓΡΑΦΕΙΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ στο ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΦΙΑΣ.

Related posts

Τέλος ο Παπαδόπουλος από τον Σαρωνικό Αναβύσσου

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (18/12/22)

Abola Newsroom

Με ανατροπή στο σκορ η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ 3-1 την ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3