free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τη Δευτέρα 28/8 ξεκινούν οι ακαδημίες του Αστέρα Βάρης

Την ερχόμενη Δευτέρα 28/8 ξεκινούν με φουλ ρυθμούς την λειτουργία τους για τη φετινή σεζόν οι ακαδημίες του Αστέρα Βάρης.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ανοίγει την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Παρέχοντας ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον φροντίζουμε να διδάξουμε τις αξίες του ποδοσφαίρου καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται κάθε αθλητής για να κάνει πρωταθλητισμό.

 Στον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα βρείτε :

Τους προπονητές κ. Δεληγιάννη, Τουλγέρογλου, Καλαμάρα, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Επόγλου, τον γυμναστή της Α ομάδας κ. Μπαλαμάτσια, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών και προπονητή της Α΄ ομάδας και προπονητή της Μικτής ομάδας των Νέων (Κ17) της Ε.Π.Σ.Α. κ. Κάτσικα.

Ολοι οι προπονητές είναι κάτοχοι UEFA B & UEFA C Διπλωμάτων.

Αθλητικές εγκαταστάσεις με πλαστικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια και ιατρείο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κ. Μπαγλατζής

Ιατρική παρακολούθηση απο τον κ. Κουλουβάρδη.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 28/08 στα γραφεία των Ακαδημιών στο Δ.Α.Κ. Κ. Μπαγλατζής , Μουτούση 1 ΤΚ 16672 Βάρη , Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00. 

Παράλληλα από τα γραφεία των Ακαδημιών θα πρέπει να περάσουν και οι γονείς των αθλητών που ανήκουν ήδη στην Ακαδημία μας για μία ενημέρωση καθώς και για την καταγραφή στοιχείων για την ατομική καρτέλα αθλητή.

 

ΓΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ !!

Related posts

Αγιασμός πριν την… σέντρα στον Παλληνιακό

Ρένος Γιαμπουράς

Βαθμό στις καθυστερήσεις τα Γλυκά Νερά

Ρένος Γιαμπουράς

Κάτσικας: « Απομένουν ακόμη τρεις τελικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος