free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
CHAMPIONS LEAGUE

Champions League: O Ολυμπιακός kόντρα σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ

Ιδιαίτερα… απαιτητικός είναι ο όμιλος στον οποίο κληρώθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στα… αστέρια του Champions League, μια και θα βρουν απέναντί τους την Πρωταθλήτρια Ιταλίας και φιναλίστ του περσινού τελικού, Γιουβέντους, την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) στο Grimaldi Forum στο Μονακό της Γαλλίας και μόνο… βατή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για το «συγκρότημα» του Μπέσνικ Χάσι. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας κληρώθηκαν στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου επικεφαλής είναι η «Γηραιά Κυρία» του ιταλικού πρωταθλήματος, Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» που έφτασαν την προηγούμενη σεζόν μέχρι τον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατέκτησαν για μία ακόμα χρονιά τον τίτλο στην χώρα τους. 

 

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος μ’ έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι ο τεχνικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, που έχασαν τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι στον 4ο όμιλο, ενώ την τετράδα κλείνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου υπάρχει ένας ακόμα γνώριμος. Κόουτς είναι ο Ζόρζε Ζεσούς, τον οποίο είχαν αντιμετωπίσει οι «ερυθρόλευκοι» πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν τεχνικός της Μπενφίκα.

 

Τέλος, ιδιαίτερα δύσκολος είναι ο όμιλος που βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Οι Πρωταθλητές Κύπρου, με τεχνικό τον Γιώργο Δώνη, είναι στον 8ο όμιλο, όπου επικεφαλής είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και… ακολουθούν οι Ντόρτμουντ και Τότεναμ.

Related posts

Champions League : Όλα τα αποτελέσματα της 13/9/2016

Ρένος Γιαμπουράς

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 1-4 (τελικό)

Abola Team 2

Δευτέρα 14/12: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Γιώργος Ανανίδας