free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η νέα ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ για την κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, για τις δηλώσεις συμμετοχής και την ταυτότητα του προπονητή

Στη νεότερη ανακοίνωσή της για την κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων η ΕΠΣΑΝΑ αναφέρει:

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση Πρωταθλημάτων Α΄Β΄Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 08/09/2017 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο PLAZA RESORT στην Παλαιά Φώκαια.

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία ότι η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου λήγουν την Δευτέρα 04/09/2017 . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε αν είναι εφικτό οι καταθέσεις να γίνουν έως την Παρασκευή 01/09/2017.

Τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας τουλάχιστον  UEFA B και θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά.

Τα κάτωθι δικαιολογητικά ισχύουν και για τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας καθώς και των Υποδομών που προσλαμβάνουν προπονητές κατόχων UEFA B & UEFA C.

 

Προϋποθέσεις έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή

1) Αίτηση του σωματείου
2) Ταυτότητα προπονητή UEFA με ημερομηνία λήξης 31/12/2018 

3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες. 
4)  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο , αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5)  Βεβαίωση μέλους σε Σύνδεσμο προπονητών

6) Παράβολο 75 Ευρώ.

7) Τα σωματεία Β΄ Γ΄ Κατηγορίας δύναται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA C με την προϋπόθεση κατάθεσης υπεύθυνης δήλωσης ότι θα εγγραφεί στον κατάλογο παρακολούθησης σχολής προπονητών UEFA B την περίοδο 2017-2018  

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (23/2)

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Συγκέντρωση των Ιατρών

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Αήττητος πέρασε νικηφόρα από την Βούλα (2-3)

Abola Team