free page hit counter
23.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Προέχει να γίνουμε ομάδα!»

Η ανάγκη για διαρκή αγωνιστική βελτίωση σε πολλούς τομείς απασχολεί τον προπονητή του Αστέρα Βάρης Μιχάλη Κάτσικα. 

 

 

Εξαιρετικά δείγματα γραφής φανέρωσε ο Αστέρας Βάρης στο τρίτο κατά σειρά φετινό φιλικό του παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τα Γλυκά Νερά. 

Οι «κυανόλευκοι» με δύο τέρματα του Δημήτρη Παπάζογλου κιένα του Σπύρου Παπανικολάου δεν δυσκολεύτηκαν, ώστε να φτάσουν στη φιλική τους νίκη, παρουσιάζοντας πολλές αγωνιστικές αρετές. 

Το άνετο 3-0 της ιδιαίτερα φιλόδοξης ομάδα επί των Γλυκών Νερών, που σηματοδότησε και την «παρθενική» φετινή νίκη σε επίπεδο αγώνων προετοιμασίας μετά τις ισοπαλίες κόντρα σε Αγία Παρασκευή (0-0) και Παλαιό Φάληρο (2-2) ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον Μιχάλη Κάτσικα. 

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στο «Abola.gr», στάθηκε στην ανάγκη οι παίκτες του να διορθώσουν τις όποιες ατέλειες έχουν παρουσιάσει, ώστε το συγκρότημα που διαχειρίζεται, να εμφανιστεί πανέτοιμο με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων: 

«Το φιλικό που δώσαμε με αντίπαλο τα Γλυκά Νερά δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα ακόμη τεστ, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε τα δυνατά μας σημεία και τα μειονεκτήματά μας. Αυτό που προέχει στην παρούσα φάση, είναι να γίνουμε ομάδα! Να τεστάρουμε τυχόν προτερήματα και αδυναμίες. Να πολλαπλασιάσουμε τα προτερήματά μας και να ελαττώσουμε τα όποια μειονεκτήματα έχουμε παρουσιάσει. Αυτό θα το πετύχουμε με καθημερινή δουλειά». 

Επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Βάρης, είναι αυτό του ερχόμενου Σαββάτου (26/8) κόντρα στον Χαραυγιακό, όπου αναμένεται να πραγματοποιήσουν την επανεμφάνισή τους οι Νταλάκας, Γαλάνης και Ρίκος, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους

Related posts

Απέκτησε Σκορδά, αποχαιρέτησε Πανίδη ο Νικολακάκης

Ρένος Γιαμπουράς

Ευχές ανάρρωσης στον Κοσμά Λεπανταζή

Kώστας Παλαιολόγος

Βαθμολογική ανάσα τα Γλυκά Νερά

Abola Team