free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σμυρνής: «Δείξαμε σημάδια κόπωσης»

Στο γεγονός ότι τα πόδια τωn παικτών του είναι βαριά από τη επίπονη προετοιμασία αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

Την ευκαιρία για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων όσον αφορά τον συνολικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας είχε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής στο ισόπαλο χωρίς τέρματα φιλικό της ομάδας του κόντρα στον Αθηναϊκό. 

Απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή και οργανωμένη ομάδα, οι νεοφώτιστοι παρουσίασαν αρκετά προτερήματα, αλλά και οι αδυναμίες, ι περισσότερες εκ των οποίων οφείλονται στη φυσιολογική κόπωση από τις συνεχόμενες εξαντλητικές προπονήσεις.

Κάτι το οποίο εξωτερίκευσε ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής μιλώντας στο «Αbola.gr»: 

«Δώσαμε ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε μία έμπειρη και πολύ οργανωμένη ομάδα, με τη ιστορία και την δυναμική που κουβαλάει ο Αθηναϊκός.

Νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα δείξαμε σημάδια κόπωσης, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό για τα δεδομένα της εποχής, λόγω των συνεχόμενων κοπιαστικών προπονήσεων. Για 20-30 λεπτά, ωστόσο, εκτιμώ ότι τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Διάστημα, όπου δημιουργήσαμε και χάσαμε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου τεχνικού του Ολυμπιακού Λιοσίων, για να προσθέσει:

«Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, ενώ και οι δύο προπονητές είχαμε τη δυνατότητα να εξάγουμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα»

 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι τη προσεχή Κυριακή κόντρα στον Α.Ο. Περιστερίου

Related posts

Το Παλαιό Φάληρο απέκτησε τον Φωτιάδη από τον Εθνικό

Abola Team 3

Με Κώστα Μπάλλα θα παίξει… μεγάλη μπάλα η Διάνα!

Ρένος Γιαμπουράς

ΓΣ Αργυρούπολης-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Abola Team 3