free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δωρεάν εισιτήρια η ΕΠΣ Πειραιά για τα ματς της Εθνικής με Εσθονία και Βέλγιο-Επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Β. Μαρινάκη για την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League

Δωρεάν εισιτήρια προσφέρει η ΕΠΣ Πειραιά για τα ματς της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με Εσθονία και Βέλγιο.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι η Ε.Π.Ο. θα διαθέσει στην Ένωσή μας ένα σημαντικό αριθμό εισιτηρίων  για τους αγώνες  της Εθνικής μας ομάδας με τις αντίστοιχες της Εσθονίας (31/8 και ώρα 21.45)  και του Βελγίου (3/9 και ώρα 21.45) στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” στα πλαίσια της προκριματικής φάσης  του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Κάθε σωματείο μας για να πάρει εισιτήρια θα πρέπει να αποστείλει ΑΥΣΤΗΡΑ στην Ε.Π.Σ. Πειραιά (με φαξ ή e-mail) μέχρι την Δευτέρα 28/8 και ώρα 12:00, λίστα με ονοματεπώνυμα και τα αντίστοιχα ΑΜΚΑ.

Επίσης η ΕΠΣ Πειραιά έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόκριση στους Ομίλους του Champions League.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

Η  Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  μετά  την πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του απέστειλε στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον πρόεδρο της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη την κάτωθι συγχαρητήρια επιστολή:

“Κύριε Πρόεδρε,

Δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αλλά και  όλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού Πειραιά για την σπουδαία επιτυχία του πρωταθλητή Ελλάδος και την πρόκριση του στους ομίλους του Champion’s League.

Η Ένωσή μας αισθάνεται περήφανη γιατί ο “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ” είναι το κορυφαίο μέλος της αλλά και το  κορυφαίο σωματείο της χώρας”.

 

*Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ υπενθυμίζει στα σωματεία και τους εκπροσώπους τους  ότι η ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την δήλωση  συμμετοχής των σωματείων στα Πρωταθλήματα Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, αλλά και του Κυπέλλου περιόδου 2017-2018.

Related posts

Η ΕΠΣ Πειραιά σχετικά με τις μεταγραφές και επανεγγραφές παικτών

Abola Team 3

ΜΙΚΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΆ .τερματοφυλάκων κ.Ρούσαλη Θανάση 8-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣ Πειραιά: Τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου (26-27/1)

Nάσος Φακίδης