free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρελθόν από τον ΠΟΑ ο Χαρμπής

Την αποδέσμευση του με τον Γιάννη Χαρμπή ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΟΑ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στον Γιούχτα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΟΑ και πλέον αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Χαρμπή. Ευχαριστούμε τον Γιάννη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Για την αποχώρηση του από τον ΠΟΑ και την μετακίνηση του στον Ρωμανό μίλησε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Χαρμπής.

Ο 25χρονος μεσοπιθετικός ευχαρίστησε τον ΠΟΑ, εξήγησε τους λόγους που δε θα συνεχίσει στην ομάδα του Ατσαλένιου και έπλεξε το εγκώμιο όσων των βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ρωμανό, ανέφερε λόγους που επέλεξε την ομάδα της Ελιάς και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Για τον ΠΟΑ: Μετά από το 2008 φεύγω από την οικογένεια του ΠΟΑ σαν φίλος. Κρατάω οτι καλό πήρα, ότι φίλους έκανα, γιατί έκανα μόνο φίλους. Οι θυσίες σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής είναι πολλές. Εγώ κοιτάω άλλα πράγματα πλέον και το ποδόσφαιρο σαν χόμπι. Έτσι, δε θα μπορούσα να παραμείνω στην ομάδα. Μένω όμως σαν οπαδός που αγαπάει αυτό το σωματείο.

Ελπίζω η δουλειά και η αγάπη του κ.Μανώλη Σουτζή να βγούν στο γήπεδο φέτος και η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται, γιατί σαν Γιάννης είναι καλύτερα να έχεις άτομα κάπου που αγαπάνε και πονάνε την ομάδα όσο εσύ και τα δύο άτομα που είναι στο τιμ, Σουτζής και Μαματζάκης το ξέρουν καλά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Καλέμπουμπα για την εκτίμηση τόσα χρόνια στο πρόσωπο μου, τον προπονητή κ.Σωτήρη Συνάνη, γιατί πίστευε και πιστεύει σε ότι βλέπει και τον κ.Λέλεκα, γιατί είναι Κύριος.

Για τη μεταγραφή του στον Ρωμανό τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα σωματεία που πήραν τηλέφωνο και μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους. Η ομάδα, όμως, του Ρωμανού καλύπτει όσα θέλω από αρκετούς ποδοσφαιριστές που ξέρω χρόνια και τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση, από τον προπονητή που μου έδειξε οτι με θέλει στην ομάδα και από τους παράγοντες που μίλησα που μου έδειξαν οτι είναι σωστοί και προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό δύσκολο καιρό που διανύουμε. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να είμαστε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Related posts

Ενισχύθηκε με Καστράτι το Κερατσίνι

Abola Team 2

Πολύ καλή παράδοση η Κηφισιά στους τελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Πήρε (και) Χριστόπουλο η Τριγλία Ραφήνας

Ρένος Γιαμπουράς