free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Δυνατά για φορ κλάσης ο Αστέρας Χαϊδαρίου!

Εντείνει τις προσπάθειές του για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ο Αστέρας Χαϊδαρίου του Βασίλη Τσιάκαλου (φωτό).

 

 

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί στον Αστέρα Χαϊδαρίου, όσον αφορά γην γενικότερη προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι παράγοντες του σωματείου των δυτικών προαστίων είναι σε προχωρημένες επαφές μ’ έναν έμπειρο στράικερ, ο οποίος έχει να επιδείξει αξιόλογη παρουσία στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αθήνας. 

Περισσότερα στοιχεία που αφορούν τον εν λόγω παίκτη που βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας, οι ιθύνοντες του Αστέρα Χαϊδαρίου έντεχνα δεν αφήνουν να διαρρευσει το παραμικρό προς τα έξω για ευνόητους λόγους. Πάντως, δεν παραλείπουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Τσιάκαλος: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο»

Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος μιλώντας στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του από την μνέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας:

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους ευατό κι ανυπομονούμε να διαπιστώσουμε σε τί βαθμό ετοιμόττητας βρισκόμαστε. Σε αυτό θα βοηθήσουν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουεμ και θα είναι με δυνατότερους αντιπάλους. Τα συγκεκριμένα τέστ θα μας δώσουν τη δυνατότητα να διαγνώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας, όπως επίσης και να δούμε σε ποιούς τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνισιτκών μας υποχρεώσεων».

Το πρώτο του φιλικό για την νέα χρονιά ο Αστέρας Χαϊδαρίου θα το δώσει αύριο Δευτέρα (28/8), όπου θα αντιμετωπίσει τα κατά μία κατηγορία ανώτερά του Ιλίσια 2004 στο Γουδί. Επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 30 Αυγούστου κόντρα στην Ένωση Βοτανικού. Στα εν λόγω τεστ, ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγνώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, όπως επίσης και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του.

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Λαρισαϊκός-Κρόνος Αθηνών 1-2

Abola Team 3

ΠΑΣ Αθηνών 1966-ΑΕ Ιλίου 0-2

Abola Team 3