free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Επιστρέφει ο Αργυρόπουλος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου!

 

 

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων επανέρχεται ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά την λύση της συνεργασίας του με την Αθηναϊδα.

 

Σημαντικές και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου! 

Η επιστροφή του Μιχάλη Θεοδοσιάδη στον προεδρικό θώμο μετά την προ πενταμήνου ξαφνική αποχώρησή του, φαίνεται ότι «χτίζει» όλες τις προδιαγραφές για την επαναδημιουργία γερών θεμελίων όσον αφορά την συγκρότηση  ενός ισχυρού ρόστερ, το οποίο θα θέσει με σημαντικές αξιώσεις μία αξιοπρεπέστατη παρουσία στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες του σωματείου των δυτικών προαστίων έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα κι επανέφεραν στην ομάδα τον Γιώργο Αργυρόπουλο! 

 

Ο 27χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος είχε καταλυτική παρουσία στην περυσινή εκπληκτική πορεία του Θριάμβου Χαϊδαρίου στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, είχε πάρει μεταγραφή στην Αθηναϊδα, αλλά μετά από δική του παραίνεση ζήτησε από τον Πρόεδρο της νεοφώτιστης ομάδας Αλέξανδρο Κινδιλίδη να λυθεί φιλικά η συνεργασία τους, λόγω σοβαρών επαγγελματικών και οικογενειακών του ζητημάτων. Έτσι, αυτομάτως άνοιξε ο δρόος για την επιστροφή του στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου.

 

Related posts

Συνεχίζει ο Γιώργος Τσαμόπουλος στον Χολαργό

Abola Team 2

Mε απόλυτη επιτυχία η συνεστίαση των Σουρμένων (φώτο και βίντεο)

abola10

To βίντεο των δηλώσεων του Γιώργου Τσομπανάκη στο αbola.gr

Τάσος Ζαφειρίου