free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για Μουσταφά και Μπαγκούρα κινείται η Ρόδος

Δεν σταματάει η μεταγραφική ενίσχυση στην Ρόδο.

Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τον Πάρη Ανδράλα να έχει εισηγηθεί την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών.
Ο νεαρός τεχνικός των «ελαφιών» έχει ζητήσει έναν αμυντικό μέσο, έναν ακραίο μεσοεπιθετικό και έναν επιτελικό μέσο, αφού σε αυτές τις θέσεις έχει διαπιστώσει κενά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» η διοίκηση του συλλόγου βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει την θέση του επιτελικού μέσου. Ο λόγος για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Μουσταφά Μπαγκούρα από την Σιέρα Λεόνε.
Ο γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1989 ποδοσφαιριστής με ύψος 1.78 διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας του Κυπριακού ποδοσφαίρου με τελευταίο του σταθμό τον Άρη Λεμεσού, ενώ είναι και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα «ελάφια» έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Αφρικανό αθλητή, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην περίπτωση του.
Όσον αφορά τις θέσεις του αμυντικού μέσου και του ακραίου μεσοεπιθετικού η διοίκηση των «πρασίνων», πάντα σε συνεργασία με τον Πάρη Ανδράλα, εξετάζει την αγορά για να εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.
Στα αγωνιστικά
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες οι προετοιμασία των αθλητών του Α.Σ. Ρόδος, οι οποίοι θα προπονηθούν και σήμερα.
Την Κυριακή τα «ελάφια» θα δώσουν ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, καθώς θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ Ιάλυσος στις 18:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Related posts

Τα αποτελέσματα της Γ΄ Εθνικής σε 5ο και 6ο όμιλο για τη 12η Αγωνιστική

Abola Newsroom

Σπάθας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Α.Ε. Μοσχάτου: Πρώτη προπόνηση και αρνητικά όλα τα τεστ (Pics)

Γιώργος Ανανίδας