free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Με πολύ νέους παίκτες και με τεχνικό τον Γιώργο Τσούνη προετοιμάζεται η Ατλαντίδα

Με ενθουσιασμό και ζηλο από όλους ξεκίνησε η προετοιμασία της Ατλαντίδος στις 8 Αυγούστου.

Η ομάδα της Ατλαντίδος δείχνει το δρόμο καθώς θα στηριχθεί σε νεαρά και φιλόδοξα παιδιά με την προπονητική-επιστημονική καθοδήγηση του Τσούνη Γιώργου.

Ο βασικός στόχος της ομάδος είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών και μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδος δεν υπερβαίνει τα 21 έτη καθώς ανέβηκαν από τις αξιόλογες υποδομές του συλλόγου 6 νέοι ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα αποκτήθηκαν από την Παλλήνη αλλοι 8 νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές.

Επίσης ενταχθηκαν  από τον Παλληνιακό ο εξαιρετικός τερματοφύλακας Ηλίας Αραχωβίτης.

Και ακόμα ο ταλαντούχος μεσοαμυντικός Γιάννης Καββαδίας ο ικανός επιθετικός Πάρης Καστής και ο μεσοεπιθετικός Δήμος Μαργέτης με παρουσία σε Γέρακα,Θύελλα Ραφήνας και Παλληνιακό.

Από τους Νικητές αποκτήθηκαν ο νεαρός τερματοφύλακας Τοντιτσάκης και ο Ταλαντούχος 17 χρονός Κάτσι ενώ από την Ελλάς Ποντίων αποκτήθηκε ο μεσοαμυντικός Νίκος Περιβολάρης.

Επισης επανήλθαν στην ομάδα οι Τσαδήμας που εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και ο Μπενέκος που ολοκλήρωσε τις σπουδες του στα Τεφαα Κομοτηνής εχοντας παίξει αυτά τα χρόνια σε ομάδες α ερασιτεχνικής και Γ εθνικής στο νομό Ροδόπης

 

.Από την Παλαια φρουρά παρέμειναν οι Σιούτης,Στασινόπουλος,Θεοδωράκης .Η προετοιμασία συνεχίζεται με μονές και διπλές προπονήσεις ενώ το πρόγραμμα των  υπολοιπων φιλικών είναι το ακόλουθο  30 Αυγούστου Γέρακας-Ατλαντίς 2 Σεπτεμβρίου Χαλάνδρι-Ατλαντίς 6 Σεπτεμβρίου Ατλαντίς-Νικητές 9 Σεπτεμβρίου.

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 25/2

Abola Newsroom

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0-2 (0-0)

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα της Α’ Κατηγορίας (4/1)

Abola Newsroom