free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2, Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο για τη 2η αγωνιστική της Super League, το οποίο δεν ανέδειξε νικητή (2-2).

Φοβερά γκολ, εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο των “καναρινιών”.

Ο Δημήτρης Χαντάκιας, που έκανε το 1-1, έγινε ο πρώτος αμυντικός από την Αιτωλοακαρνανία, που σκοράρει με τη φανέλα του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία!

Το 0-1 έγινε στο 33′. Ο Ντιγκινί σηκώθηκε στον αέρα με τον Ροντρίγκες, ο Πορτογάλος βρήκε άθελά του με κεφαλιά δεξιά τον Ουμπίντες, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα. Ο Γάλλος είχε προλάβει να μπει στην περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Μια φάση βέβαια που προκάλεσε πολλές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι οποίοι εκτιμούν πως έγινε φάουλ στον στόπερ της ομάδας από τον σκόρερ.

Δυναμικό ξεκίνημα από τους Αγρινιώτες στο δεύτερο μισό. Ξεκάθαρος ο στόχος των γηπεδούχων να σκοράρουν άμεσα και να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι. Θέληση για ισοφάριση υπήρχε από τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, όχι όμως τρόπος. Αυτό μέχρι το 66′ όμως, όταν η άμυνα του Ατρόμητου ξεκλειδώθηκε από στατική φάση. Ο Κλέσιο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μίρκοβιτς έκανε κακή έξοδο και ο αφύλαχτος Χαντάκιας σκόραρε με κεφαλιά από κοντά (1-1).

Πού να το περίμεναν στο Αγρίνιο τι θα συνέβαινε μόλις δύο λεπτά μετά. Ο Ντάουντα βρέθηκε μακριά έξω από την περιοχή, έπιασε ένα απίθανο σουτ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητου (1-2).

Υπέροχο γκολ στη συνέχεια από τον Παναιτωλικό, χάρη στην καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Κλέσιο από τον άξονα, ο οποίος “έσπασε” αριστερά στον επερχόμενο Μοράρ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε (79′).

Η Ξάνθη επικράτησε εκτός έδρας του Πλατανιά (0-2) χάρη στα γκολ των Μπρίτο και Γέντρισεκ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Related posts

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 5-1

Abola Team 2

Ποιο Champions League; Η ματσάρα της χρονιάς έγινε στο Νιούκαστλ με ΕΠΙΚΟ φινάλε! (video)

Ρένος Γιαμπουράς

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 3-0

Abola Team 2