free page hit counter
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουσάνας: «Θέλαμε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα»

Την ικανοποίησή του από την εικόνα των παικτών του στο ισόπαλο χωρίς τέρματ φιλικό με τον Αθηναϊκό, εξέφρασε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

Η εν γένει εμφάνιση της ομάδας για τα δεδομένα της εποχής, άφης σε γενικές γραμμές ευχαριστημένο τον προπονητή Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εμφανίστηκε ξεκάθαρος όσον αφορά την κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του: 

«Η γενικότερη εικόνα μας στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν καλή. Απέναντι σε μία πολύ καλη οργανωμένη και ιστορική ομάδα, όπως είανι ο Αθηναϊκός, εκτιμώ ότι αφήνει πολλά αισόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια. Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος υρίως από την αμυντική μας λειτουργία. Το γεγονός ότιμε εξαίρεση μία – δύο περιπτώσεις δεν δεχθήκαμε φάσεις, με χαροποιεί και καταδεικνύει την συγκέντρωση και την προσήλωση όλων των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποίησα. Θέλαμε εκ πρώτης όψεως να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τη εν γένει αγωνισιτκή κατάσταση τς ομάδας κι εκτιμώ ότι τέτοιου είδους παιχνίδια μας παρέχουν αυτή τη δυνατότητα» 

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τους Τράχωνες είναι αυτό της Τετάρτης 30 Αυγούστου κόντρα στον Μικρασιατικό εκτός έδρας στις 6 μ.μ. Ένα παιχνίδι, όπου η τεχνική ηγεσία προτίθεται να προχωρήσει σε νέες δοκιμές προσώπων και σχημάτων.

 

  

 

 

Related posts

Κοντά στην ανανέωση Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Γκοβερίνος

Σόου Καλιαμπάκα στο Χαλάνδρι (4-0)

Abola Team

Το πιο σημαντικό διπλό για την Αγ. Παρασκευή

Abola Team 3