free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αγ. Ιερόθεος φιλικό 2-1 εκτός έδρας με Αήττητο Σπάτων

Σ’ ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι ο Αγ. Ιερόθεος νίκησε εκτός έδρας τον Αήττητο Σπάτων με σκορ 2-1.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο τους ‘πράσινους’ αφού προηγήθηκαν με ωραίο φάουλ του Κατσίκια, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία του αγώνα στη συνέχεια.

 

Συγκεκριμένα, οι νεοφώτιστοι απείλησαν με τον Βιδάλη δυο φορές, ενώ κοντά στο γκολ έφτασαν σε κεφαλιά του Μουστάκη που έδιωξε δύσκολα ο Μάνης Ζήκος.

 

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σκούμας που δυο φορές σούταρε αλλά τη μια ο Ζήκος και την άλλη οι αμυντικοί του Ιερόθεου απομάκρυναν τη μπάλα, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ που είχαν διαβάσει άριστα το ματς ( δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο Νίκος Κούστας και οι συνεργάτες του) να… χτυπούν σε μια υποδειγματική αντεπίθεση.

 

Συγκεκριμένα, ο Αργυρίου έκλεψε τη μπάλα, ο Σαγανάς έφυγε γρήγορα και οδήγησε τη μπάλα από αριστερά και με μια εκπληκτική μπαλιά σέρβισε στο Γιάννη Νιζάμη, με το νεαρό άσο να σκοράρε αφού πρώτα έκανε ένα κοντρόλ.

 

Στο β’ ημίχρονο ο Ιεροθεος όντας κουρασμένος αμύνθηκε στο μισό γήπεδο και περίμενε τον Αήττητο ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν με τους Φαρινόλα (δοκάρι), Κρητικό και Γκούμα.

 

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να σκοράρουν στο 74′ με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γκούμα που άφησε άγαλμα τον Ρουμπή και διαμόρφωσε το τελικο 2-1.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής (72′ Λέτσο), Μουστάκης (85′ Τσίρος), Βιδάλης, Κωστόπουλος,Χριστοφιλέας (85′ Μωυσιάδης), Τσέπας, Σκαφίδας (75′ λ.τρ. Κατσικογιάννης), Νικλητσιώτης (56′ Φαρινόλα), Τσιλιγγίρης (59′ Γκούμας), Σκούμας (64′ Δουκάκης), Κρητικός.(75 Σειτι)

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίικος Κούστας) Μάνης (46′ Ρουμπής), Κατσίκιας (78 Τρακόσης), Πολίτης, Τσατσαρης, Μπιρμπίλι, Γκουτσούλας (70′ Λέσι), Μαρτίνος, Σιμιτσής (83′ Ρικούνοβ), Σαγανάς (81′ Παρασκευόπουλος), Νιζάμης (77′ Παυλόπουλος), Αργυρίου (60′ Τζουνιορ).

 

Related posts

Ανανέωσαν και οι Δελήμπασης-Σανταμούρης στην ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ

Ρένος Γιαμπουράς

Γ’ Εθνική: Όλα τα σημερινά (29/10) αποτελέσματα

Abola Team