free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πανιώνιος 2-0 τον Απόλλωνα, 0-0 ο ΠΑΟ με Λεβαδειακό, ο ΠΑΟΚ 3-1 την Κέρκυρα

Έτοιμος ξανά για μεγάλα πράγματα «φώναξε» ο Πανιώνιος.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα σε παράσταση για έναν ρόλο, επικράτησε εύκολα με 2-0 και έχει το απόλυτο μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. 

Ο Χατζισαφί (39’) με ωραία κίνηση και διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο, με τον Λάμπρου που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα να διαμορφώνει με άψογο τελείωμα στο 56ο λεπτό το τελικό σκορ. Κακή εμφάνιση από την Ελαφρά Ταξιαρχία, που παρουσίασε αρκετές αδυναμίες για δεύτερο σερί ματς, ενώ επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα, με τον Καστιγέχος να σπαταλάει την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του στο 35’. 

Από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες, με τον Μασούντ στο 9’ για τους γηπεδούχους και τον Ελμπάζ στο 90’+5’ για τους φιλοξενούμενους, που έμειναν στον έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές. 

Την στιγμή που, με την είσοδο του Τσάβες, ανέβαζε την απόδοσή του, ο κακός Παναθηναϊκός είδε τον Ευαγγέλου να αποβάλλεται στο 49′, μένοντας έτσι στο 0-0 με τον Λεβαδειακό που έχασε σωρεία ευκαιριών.

Τα… κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ αρχίζει να μαζεύει ο ΠΑΟΚ. Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο Δικέφαλος επικράτησε 3-1 της Κέρκυρας και πήρε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. 

Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41’, ωστόσο η Κέρκυρα ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Νούνιες από το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σάκχοφ. 

Το ματς… καθάρισε ουσιαστικά σε ένα πεντάλεπτο (54’-59’) με τους Πέλκα και Μακ να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 στην άδεια Τούμπα, από πάσες των Μάτος και Κάμπος αντίστοιχα

 

Related posts

Ισόπαλοι Απόλλων Λάρισας και Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-1

Abola Team 2

ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ της ΑΕΚ μεταφέρει σε όλο τον κόσμο ο Σταύρος Ταρλίζος

Abola Team 3