free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Πολλές ευκαιρίες ο Αστέρας Βάρης στη φιλική ήττα με 1-0 από τον Χαραυγιακό

Πολλές ευκαιρίες έχασε ο Αστέρας Βάρης του Μιχάλη Κάτσικα, στο εντός έδρας φιλικό με τον Χαραυγιακό από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Το επόμενο φιλικό για τον Αστέρα Βάρης είναι την Τετάρτη 30/8 με την Κ20 του Πανιωνίου.

Ήττα λοιπόν με 1-0 το 4ο κατά σειρά φιλικό του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ με αντίπαλο τον ΑΟ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο προπονητής κ. Κάτσικας χρησιμοποίησε τους παίκτες που είχε στην διάθεση του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα που θα τον οδηγήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Το Α΄ημίχρονο έληξε 0-0 με μοιρασμένες ευκαιρίες για τις 2 ομάδες.

Στο Β΄ ημίχρονο προηγήθηκε ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-1 και ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε πρός το τέλος κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στα μισά του Β΄ημιχρόνου απεβλήθει ο προπονητής των φιλοξενουμένων απο τον διαιτητή της αναμέτρησης διαμαρτυρόμενος για απόφαση του.

Το γκολ του Χαραυγιακού πέτυχε ο Ιατρού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Βειόγλου (60′ Γαλάνης), Γκέργκι (70 Χαρόπουλος), Διακρούσης (46′ Μαγγίνας), Κόντι, Τσακύρης (46′ Σκουρλής), Μαραγκός,(46′ Κουτρος), Κοτζάι (46′ Παπανικολάου), Κριλής (60′ Παπάζογλου), Κουσιάκης (55′ Μπεκιάρης), Γιαμάς (50 Ρίκος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Χαρίης, Αλεξανδρόπουλος, Βαζούκης, Βακερλής Π., Ρόππας, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Νομικός, Καλλιμάνης, Γιαννόπουλος. Έπαιξαν ακόμη οι Βακερλής Ευ., Ιατρού, Φινέτης, Βλάχας, Κωτσοβός, Παπαευθυμίου, Φερεντίνος, Κουντουριώτης.

Επόμενο φιλικό την Τετάρτη 30/08 στο ΔΑΚ Κ. Μπαγλατζής με αντίπαλο την Κ20 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έχει ως προπονητή έναν παλιό γνώριμο και φίλο τον κ. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ στις 18:30.

 

Related posts

Οι ευχές για το 2018 από τον πρόεδρο του Αστέρα Βάρης Δ. ΠΑΠΙΟ

Abola Team 3

Τα Γλυκά Νερά 4-2 τον Παλληνιακό

Abola Team 3

Τάκης Μακροδημήτρης: Είναι βαριά η φανέλα του Κεραυνού Κερατέας και το αποδείξαμε που γιρίσαμε το ματς”

Abola Team 2