free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δυο φιλικές νίκες ο ΠΑΟ Βάρδας

Συνεχίζοντας την προετοιμασία του ο ΠΑΟ Βάρδας κι έχοντας πλέον μπει στο δεύτερο στάδιο (αυτό του αγωνιστικού μοντάζ), το Σ/Κ 26 και 27/8 έδωσε και δυο νέα φιλικά τεστ, ένα ανά ημέρα.

* Το Σάββατο ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 4-1 στην Πάτρα την τοπική Θύελλα (Α’ Αχαΐας), στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Πρωταγωνιστές και σκόρερς αυτού του αγώνα ήταν, ο έμπειρος Κώστας Κωνσταντινίδης και ο νεαρός ταλαντούχος Θανάσης Καλογερόπουλος, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ για την ηλειακή ομάδα (1-3 το ημίχρονο).

* Την Κυριακή, στο «Γρ. Καλάκος», ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 5-2 τον Παλληξουριακό (Γ’ Εθνικής). Οι νησιώτες «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 0-2 στο δεκάλεπτο(!), από γκολ των Μάκη Πολλάκη με σουτ εκτός περιοχής και Αλέξη Λυκούδη με εκτέλεση φάουλ, αλλά από κει και πέρα η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ήταν καταιγιστική και με δύο γκολ του Κωνσταντινίδη, ένα του Μάζη κι ένα του Μελετίδη, το ημίχρονο τελείωσε 4-2 για τον ΠΑΟΒ (με τους φιλοξενούμενους να έχουν κι ένα δοκάρι στο 1-2, σε ένα γενικότερα σαφώς ανοιχτό ματς στο πρώτο μέρος). Στην επανάληψη, σκόραρε για τους γηπεδούχους και ο Διονύσης Ράλλης για το τελικό 5-2.

– Σε ότι έχει να κάνει με τη συνέχεια των φιλικών:

Tην προσεχή Τετάρτη 30 Αυγούστου η «Μπάρτσα» θα δώσει νέο εκτός έδρας φιλικό με την ομάδα του Ριόλου Αχαίας. Eνώ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου υπάρχει αγωνιστικό τεστ στο «Γρ. Καλάκος» με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων. Και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου με τον Πανηλειακό, επίσης στη Βάρδα. Με τελευταίο προγραμματισμένο, το Σάββατο 10/9 στο Τραγανό με τη Νίκη.

Related posts

Εβδομάδα μεταγραφών για τον Διαγόρα

Abola Team 3

Αποχωρεί ο Περιάλης, μένει ο Πολυκρέτης στον Πανθηραϊκό…

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στα ματς της πρεμιέρας

Abola Team