free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Έλαμψε» η Αθηναϊδα, 4-1 τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

 

Εξαιρετική στην  «πρώτη» της η νεοφώτιστη ομάδα του Γιώργου Βαϊτση, φανέρωσε πολλές αρετές.

 

 

 

 Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν για τον προπονητή της Αθηναϊδας Γιώργο Βαϊτση από τη εμφατική «πρεμιέρα» της νεοφώτιστης ομάδας στα φετινά της φιλικά ενόψιε της προσεχούς απαιτητικής περιόδου.

Παίζοντας κατα διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο  και με τεράστιο πλουραλισμό σε επιλογές η Αθηναϊδα επικράτησε εύκολα του Ατρόμητου Χαλανδρίου με 4-1, ενώ έδειξε στοιχεία μια συγκροτημένης και σοβαρής ομάδας που έχει στόχο μια πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία στην Α’ κατηγορία!

Τα γκολ για την Αθηναϊδα πέτυχαν στο 10ο λεπτό   ο Τσουτσουδάκης, στο 25′ ο Παπαθανάσης,, στο 51′ ο Νικολαϊδης και στο 70″ ο Πλεξίδας ενώ ο Ατρόμητος μείωσε λίγο πριν το τέλος σε 4-1. Η ομάδα του Γιώργου Βαϊτση είχε πειθαρχεία σοβαρότητα και εδειξε ένα καινούριο σε σχέση με πέρσι πρόσωπο. Με ισχυρές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες από τον πάγκο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα έδειξε πάθος, δύναμη και παίρνοντας από την τεράστια εμπειρία του προπονητή έδειξε ομάδα έτοιμη να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο!

Οι συνθέσεις των ημιχρόνων:

Α’ ημιχρονο: Κοντογεωργος ( Παναγιωτόπουλος), Κινδιλίδης, Πανταζόπουλος, Κούρτι, Χαλάς, Ρηγόπουλος, Παπαθανάσης, Τούρλας Βαγγελής, Σχίζας και Τσουτσουδάκης

Β’ ημίχρονο: Παναγιωτόπουλος (Μωραϊτης), Λάππας, Κατσιώρης, Μπαρμπαδήμος, Κανδαλέπας, Φίλος Ι (Ράπτης), Ασαμόα (Πάτζη), Ρακιτζής, Πλέξίδας, Τσέλικας και Νικολαϊδης 

 

Related posts

Νέο τρίποντο ο Άρης Καλαμακίου (1-0)

Abola Team

Τεράστια νίκη: Με γκολ του Πλεξίδα η Αθηναϊδα 1-0 τον Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

Πανερυθραϊκός-Πετράλωνα 1-1, φωνάζουν οι γηπεδούχοι για την διαιτησία

Abola Team 3