free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Κουτσουδάκης: «Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε»

Το σύνθημα για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση έδωσε ο προπονητής του Φωστήρα Ηλιούπολης Θόδωρος Κουτσουδάκης.

 

 

Με πολλά σημάδια βελτίωσης όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα του συγκριτικά με προηούμενα φιλικά, παρουσιάστηκε ο Φωστήρας Ηλιούπολης στο νικηφόρο του φιλικό επί του Αγίου Δημητρίου με 3-1. 

Το γεγονός ότι οι αυτοματισμοί και κάποια άλλα τοιχεία, τα οποία δουλεύονται στις προπονήσεις άρχισαν δειλά – δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Θόδωρο Κουτσουδάκη, ο οποίος, ωστόσο,  με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr»  στάθηκε στην ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση σε πολλούς τομείς: 

«Γενικότερα στο φιλικόμε τον Άγιο Δημήτριο εμφανίσαμε αρκετά σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς προετοιμασίας, που δώσαμε., Αρχίζουμε να βγάζουμε αυτοματισμούς και οι ποδοσφαιριστές μου να μπαίνουν στη φιλοσοφία, που επιθυμώ να τους μεταδώσω μέσα από τις προπονήσεις, Το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Αυτή την εποχή, το μόνο, που θα πρέπει να απασχολεί, είναι να προσθέτουμε στοιχεία στο παιχνίδι μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το πάθος και την διάθεση των παικτών μου, ωστ΄σο, εκτιμώ ότι ακόμη θέλουμε πολλή δουλειά, ώστε να φτάσουμε στον επιθυμητό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας. Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε»  

 

 

Related posts

Μεταγραφές (2) και επίσημη πρώτη για τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 2

Τα συλλυπητήρια από την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ για την απώλεια του Κώστα Γιαννακόπουλου

Abola Team 3

Ήφαιστος Περιστερίου-Νέα Ιωνία 2-1

Abola Team 3