free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΠΑΟ Καματερού

Καλή εμφάνιση πάρα την ήττα με 0-1 από Χαλάνδρι. Θετικά συμπεράσματα βγήκαν από το πρώτο φιλικό της ομάδος παρά την ήττα με 0-1 από το Χαλάνδρι.

Ήταν το πρώτο επίσημο φιλικό ύστερα από εννέα ημέρες προετοιμασίας και ο Νίκος Κουνάδης πήρε μια πρώτη γεύση από το σπουδαίο και ιδιαίτερα ταλαντούχο υλικό της ομάδας, μιας ομάδας που χτίζεται από την αρχή καθώς αποχώρησαν πάνω από 14 ποδοσφαιριστές και στο νέο πρωτάθλημα θα παρουσιαστεί με ιδιαίτερα νεανικό σύνολο.
Το αγώνα που παρακολούθησε και αρκετός κόσμος. διέκρινε πολλά θετικά στοιχεία από το νέο αίμα που εισήλθε στις τάξεις της ομάδος και έφυγε ικανοποιημένος ότι κάτι θετικό θα γίνει τη νέα σεζόν.

Το γκολ για το Χαλάνδρι σημειώθηκε στο 42΄με διαγώνια σέντρα από τους αντιπάλους που βρήκε  τον Δημήτρη Πατσιαβούρα μόνο του στη γωνία της μικρής περιοχής.

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη αντέδρασαν καλά και ψύχραιμα και είχαν στην διάρκεια του ματς, τρία δοκάρια με Κυρατζή, Τσιριγώτη και Λαμέ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαϊωάννου, Μπιμπιζας, Τσιριγώτης, Παππάς Κ., Μπουφίδης, Χαιρετάκης, Λουβέρδης, Λαμέ, Κυρατζής, Παππάς Γ. Έπαιξαν στο β’ μέρος. Πλατανιάς, Γκέρι, Ίντριζί, Ενι, Ανδριτσόπουλος, Μανάφας, Καρκαλέτσης, Κανακάρης, Δημητρόπουλος, Τουραλιάς.

Related posts

Παπαϊωαννίδης: “Μεγάλη και σημαντική η βοήθεια του Στέφανου Μακριδάκη στον ΠΑΣ Γαλάτσι”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (4/10) στους αγώνες Κυπέλλου

Abola Team

Μία ακόμη μεταγραφή για Βοτανικό!

Ρένος Γιαμπουράς