free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

«Σμυρνής: «Ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του στο φιλικό με τον ΑΟ Περιστερίου εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του αγωνιστικών αρετών επέδειξε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο νικηφόρο με 1-0 εκτός έδρας φιλικό με τον ΑΟ Περιστερίου. 

Απέναντι σε μία «παραδοσιακή δύναμη» της Α’ Κατηγορίας οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν αρκετά προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα στην ανασταλτική τους λειτουργία, γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή.

Ο έμπειρος προπονητής με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν πλήρως στον συγκεκριμένο τομέα στα αγωνιστικά του «θέλω», δίνοντας το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας: 

«Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τη συνολική μας παρουσία. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται πιο μπροστά από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας κι αποτελεί μία από τις παραδοσιακές «δυνάμεις» της Α’ Κατηγορίας και σίγουρα είχαμε κάποια προβλήματα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Με την πάροσο του χρόνου, όμως ανεβάσαμε αισθητά την αποδοσή μας και ιδιαίτερα από την λειτουργία μας στο ανασταλτικό «κομμάτι» είμαι  απόλυτα ευχαριστημένος για τα δεδομένα της εποχής, όπου διεξήχθη το συγκεκριμένο φιλικό. Θεωρώ ότι παρά την κούραση που κουβαλάμε από τις συνεχόμενες προπονήσεις, παροσιάζουμε μία καλή εικόνα και ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης». 

Στο μεταγραφικό τομέα, ο Ολυμπιακός Λιοσίων  εξετάζει σοβαρά την υπόθεση ενός μεσοεπιθειτκού και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις. 

Επόμενο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι την Τετάρτη (30/8) κόντρα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρμνών, όπου ο Λεωνίδα Σμυρνής προβλέπεται να μοιράσει εκ νέου τον χρόνο συμμετοχής των περισσότερων παικτών του.

 

  

Related posts

Επένδυση με Σωτήρη Ζαμάνη για την Αγία Παρασκευή

admin

To πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΑ

Abola Team

Σουρμενάρα… ψυχάρα!

abola10