free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το πήρε ο Πανηλειακός το Σούπερ Καπ Ηλείας!

Ο αγώνας για το Σούπερ Καπ Ηλείας 2017, την Κυριακή (27/8), με τον Πανηλειακό κόντρα στον Ξενοφώντα Κρεστένων και νικήτρια την ομάδα του Πύργου με 1-0, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας ήταν η επίσημη έναρξη της σεζόν στην Ηλεία. 

Όπως είναι η επίσημη ονομασία του: «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ-COUNTERPAIN».

Ο Πανηλειακός πήρε Πρωτάθλημα Α1 και Κύπελλο Ηλείας την περασμένη σεζόν και εφόσον ο Ξενοφών ήταν ο φιναλίστ του Κυπέλλου, τίθεται αυτός αντίπαλος των ερυθρολευκων του Πύργου (με βάση τα προβλεπόμενα από την Ενωση)

– Οι ερυθρόλευκοι του Πύργου, είχαν στον πάγκο τον βοηθό προπονητή Φώντα Μοσχογιάννη μετά την ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Κουρμπανά, παρατάχτηκαν με απουσίες. Στο ματς για το Σούπερ Καπ που είναι επίσημο, και στην ημερομηνία που το όρισε η ΕΠΣ Ηλείας, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής για τον Πανηλειακό, οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από επαγγελματικές κατηγορίες. Αφού με βάση τον Κανονισμό Μεταγραφών της ΕΠΟ αυτοί επανεγγράφονται από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά. Έτσι, δεν υπολογίζονταν στο ματς αυτό, οι, Κολόκας, Κρεββατάς, Λεβέντης, Σέχου, Ντάνκουα, και Νικολόπουλος (δεν θα ήταν πάντως διαθέσιμος αυτός λόγω που προέρχεται από τραυματισμό).

* Στο πρώτο μέρος παρέμεινε το 0-0 με τον Πανηλειακό να έχει άκαρπη εδαφική υπεροχή και κάποιες καλές ευκαιρίες (κυρίως τρεις με τον Χατζηστάμου), απέναντι στον μαχητικό Ξενοφώντα.

Στο 68′ τελικά ο Πανηλειακός άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Σωτηρόπουλο κάνοντας το 0-1 (τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Ξενοφών). Σκορ που έμεινε ως το τέλος.

 

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Το ματς της χρονιάς για τον Ηλυσιακό

Abola Team 3

Πλήγμα με Λάπα για τον Άρη Πετρούπολης

Abola Newsroom

Μεϊμαρόγλου: Το μέγεθος του συλλόγου έπαιξε σημαντικό ρόλο

Ρένος Γιαμπουράς