free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άρεσε για ένα ημίχρονο ο Ιάλυσος στο φιλικό με Ρόδο

Ένα από τα δυνατότερα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έδωσε την Κυριακή ο ΓΑΣ Ιάλυσος.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο από τον Α.Σ. Ρόδος, επικρατώντας με σκορ 1-0.
Οι «τοξοβόλοι» άρεσαν στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρία, πετυχαίνονται και το γκολ με τον Γιάννη Αρχοντούλη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, με τον Α.Σ. Ρόδος να είναι καλύτερος και να παίρνει τον έλεγχο.
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης παρουσιάζεται ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό παιχνίδι, για την εποχή που βρίσκεται η προετοιμασία, ζητώντας όμως να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την δουλειά στις προπονήσεις, έτσι ώστε ο σύλλογος να είναι πανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Σήμερα οι «τοξοβόλοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, όπου θα διεξαχθεί διπλό πρόγραμμα. Το πρωί θα επιδοθούν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και το απόγευμα θα προπονηθούν στο «Οικονομίδειο».
Την σημερινή προπόνηση θα ακολουθήσει και το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας Παναγιώτης Πετρούσης που από χθες βρίσκεται στο νησί.
Σαββατοκύριακο με δύο φιλικά παιχνίδια.
Για το προσεχές σαββατοκύριακο οι «τοξοβόλοι» έχουν προγραμματίσει δύο φιλικές αναμετρήσεις. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Άρη Αρχαγγέλου, πιθανότατα στο γήπεδο των «κιτρινόμαυρων», ενώ την Κυριακή θα φιλοξενήσουν στο «Οικονομίδειο» την Ένωση Αντίμαχου- Α.Ο. Δικαίου «ΔΙ.ΑΣ».
Οι ώρες που θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια θα γίνουν γνωστές μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Related posts

Πήρε Διαμαντή και Καραγιάννη ο Πανασπροπυργιακός

Abola Team 2

Παρελθόν Φράγκος-Παπαδάκης από τον Ηρόδοτο

Abola Team 2

Πήρε και Βλάχο η Προοδευτική!

Abola Team 2