free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

«Δίδυμο» Στούλη-Αθανασίου στις υποδομές της Χαλκηδόνας

 

 

Την πλήρη διεύθυνση της ακαδημίας του συλλόγου της Νίκαιας ανέλαβαν οι δύο προπονητές.

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στην Χαλκηδόνα. Η διοίκηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου της Νίκαιας, φροντίζει να θέσει τις υγιείς και στέρεες βάσεις για την ομάδα των επόμενων χρόνων, δίνοντα ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα ανάδειξης παικτών μέσα από τα σπλάχνα της. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν στην πρόσληψη δύο ανθρώπων, που έχουν να επιδείξουν εξαιρετική δουλειά στην προηγούμενη θητεία τους στον Άρη Αμφιάλης, αλλα΄και στον Παράδεισο Αμαρουσίου, όπου συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 

Ο λόγος για τους Αλέξη Στούλη και Κώστα Αθανασίου, οι οποίοι έχονται να αναλάβουν την πλήρη διεύθυνση των τμημάτων υποδομών της Χαλκηδόνας, με κύρια επιδίωξη τη διαρκή ανάδειξη ταλαντούχων πακτών, που θα πλαισιώσουν σταδιακά την ανδρική ομάδα. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι αμφότεροι εργάστηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία για μία επταετία στον Άρη Αμφιάλης, αναδεικνύοντας πολλούς ποδοσφαιριστές. Κάτι, το οποίο φιλοδοξούν να πετύχουν και στην νέα πρόκληση της προπονητικής τους διαδρομής.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Tρουμπούνα και Βάσσο η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα

Kώστας Παλαιολόγος

Η Χαραυγή 2-0 εκτός τον Αίαντα Σαλαμίνας

Abola Team 3

Παρελθόν ο Καραγιαννίδης από τον ΑΟ Κορυδαλλός

Ρένος Γιαμπουράς