free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικό με τον ΠΟΑ, ενθουσιασμός για τον κόσμο-Δανεικός στον Ερμή Ζωνιανών ο Νηστικάκης

Τον έκτο εφετινό του φιλικό αγώνα θα δώσει την Τετάρτη 30/8 στις 6 το απόγευμα ο ΟΦΗ, με αντίπαλο τον ΠΟΑ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Στις τάξεις των ανθρώπων του Ομίλου υπάρχει άκρατη ικανοποίηση για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την Ομόνοια Λευκωσίας.

Κόντρα στους Κυπρίους ο Όμιλος πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, βάσει πάντα τις εποχής που βρισκόμαστε, αλλά πέραν της ικανοποίησης για την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που ευχαρίστησε περισσότερο τους διοικούντες ήταν η παρουσία του κόσμου. Για το λόγο αυτό και ο επικεφαλής της διοίκησης Φώτης Τσάλος, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, εξέφρασε την ευαρέσκειά του, τόσο για τους φιλάθλους, όσο και για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα τονίζει: «Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε φέτος στο γήπεδο μας.

Αυτόν τον κόσμο θέλουμε, αυτήν την ομάδα θέλουμε.

Μια ομάδα που παλεύει στο γήπεδο και μια κερκίδα, που είναι ο δωδέκατος παίκτης που χρειαζόμαστε, χωρίς συμπεριφορές που μπορεί να βλάψουν την ομάδα μας. Βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο για την ομάδα μας. Το εγχείρημα μας, παραμένει δύσκολο και τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η επόμενη φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30/8 στο «Γεντί Κουλέ» με αντίπαλο τον ΠΟΑ, σε μια αναμέτρηση όπου τα έσοδα θα δοθούν στην ομάδα του Ατσαλένιου.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 5 και 10 ευρώ, ενώ θα έχουν ισχύ οι κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στον αγώνα αυτό ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δει και κάποιους από τους παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν κόντρα στην Ομόνοια, κάτι που θα κάνει και στον αγώνα που θα ακολουθήσει, το Σάββατο 2/9 στα Περιβόλια με τον Πλατανιά.

Σε αυτούς τους δύο φιλικούς αγώνες ο τεχνικός του ΟΦΗ θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και αναμένεται απέναντι στον Πλατανιά να παρουσιάσει, όπως και στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, κάποιες από τις πρώτες σκέψεις που έχει για το βασικό κορμό που θα έχει η ομάδα του τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ενδιάμεσα των φιλικών θα συνεχισθούν οι προπονήσεις και συγκεκριμένα Την Τρίτη (29/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, την Πέμπτη μόνο απόγευμα, την Παρασκευή διπλή, ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

Δανεικός στον Ερμή Ζ. ο Νηστικάκης

Μετά τον δανεισμό του Παπαδάκη στον ΠΟΑ, ένας ακόμα νεαρός παίκτης του ΟΦΗ αποφασίσθηκε να δοθεί δανεικός. Ο λόγος για τον 19χρονο αμυντικό μέσο Παναγιώτη Νηστικάκη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στην πρωταθλήτρια ομάδα Κ19 του συλλόγου, ενώ βρισκόταν ανάμεσα στους παίκτες που ήταν στο Καρπενήσι κατά τη διάρκεια της εφετινής προετοιμασίας.

Related posts

Ο καραρτισμός των ομίλων στην Γ’ Εθνική

Abola Team 2

Τον Αδρακτά απέκτησε η Κηφισιά

Abola Team 3

Πάτησε κορυφή το Αιγάλεω μετά το εκτός έδρας 2-1 επί του Φωστήρα

Abola Team 3