free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Καρπούζας: «Θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Την αισιοδοξία του ότι ο Άγιος Δημήτριος θα εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των επίσημων αγωνισιτκών του υποχρεώσεων, εξέφρασε ο τεχνικός Αντώνης Καρπούζας (φωτό).

 

 

Την ευκαιρία να διαπιστώσει από …πρώτο χέρι την πορεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας της ομάδας του είχε ο Αντώνης Καρπούζας στην φιλική ήττα του Αγίου Δημητρίου με 3-1 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Απέναντι στην κατά μία κατηγορία ανώτερη ομάδα του Θόδωρου Κουτσουδάκη, ο έμπειρος τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής τνω παικτών του , μένοντας ικανοποιημένος για τα δεδομένα της εποχής, όπου διανύουμε. 

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» ανέδειξε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του:

«Απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην Α’ Κταηγορία, εκτιμώ ότι μέχρι ενός σημείου ήμασταν ανταγωνιστικοί. Έδωσα χρόνο σε 25 παίκτες, όπου είχα την ευκαιρία να δω πού ακριβώς βρισκόμαστε. 

Η ομάδα ήταν κουρασμένη με αποτέλεσμα να μην πιάσουμε στάνταρ απόδοσης προηγούμενων φιλικών αναμετρήσεων, ωστόσο έχουμε πολλά θετικά στοιχεία να κρατήσουμε. Εκτιμώ ότι ένα από αυτά αφορά την παρουσία του Κωνσταντόπουλου και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή θα βοηθήσει την ομάδα μας. Το θετικό είναι ότι οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση και ειχαν καλή εικόνα. Ξεκάθαρος στόχος μας είανι να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος κι εκτιμώ ότι αυτος ο στόχος θα επιτευχθεί». 

«Κλείνει» το γήπεδο για έργα 

«Μεταναστεύει» ο Άγιος Δημήτριος τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα. Κια υτό διότι το γήπεδο, όπου χρησιμοποιεί ως έδρα, κλείνει για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αντώνης Καρπούζας και οι στενοί του συνεργάτες ήρθαν σε συμφωνία εμ το γήπεδο Δέλτα Ηηλιούπολης, όπου και θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους για το υπόλοιπο διάστημα της προετοιμασίας. 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται για τον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος την Τετάρτη (30/8) θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό ΑΟΝ Αργυρούπολης (6 μ.μ.), ενώ για το προσεχές Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το εκτός έδρας φιλικό με το Καλαμάκι.

 

 

 

Related posts

Δύσκολα η Νέα Σμύρνη 2-1 τον Χαλκηδονικό

Abola Team 3

Παπαϊωαννίδης: “Μεγάλη και σημαντική η βοήθεια του Στέφανου Μακριδάκη στον ΠΑΣ Γαλάτσι”

Τάσος Ζαφειρίου

Έξι ανανεώσεις στην Αθηναϊδα!

Kώστας Παλαιολόγος