free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σκούρα και Καραμπίλια στα «γκολπόστ» το Καλαμάκι!

Την ένταξη των δύο νεαρών τερματοφυλάκων ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα των νοτίων προαστίων.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση εντείνει το Καλαμάκι, ενισχύοντα σε σημαντικό βαθμό το έμψυχο δυναμικό του ενόψει της ερχόμενης ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν. 

Τα άτομα που επανδρώνουν το νεοσύστατο διοικητικό κορμό των «κυανόλευκων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση δύο νεαρών και ιδιαίτερα αξιόλογων τερματοφυλάκων, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να συνθέσουν ένα εκπληκτικό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ και να προσφέουν καίριες υπηρεσίες στον προπονητή Νικο Μανωλά.  Ο λόγος για τους 23χρονους Βασίλη Σκούρα και Φάνη Καραμπίλια. 

Ο πρώτος πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ενώ ο Καραμπίλιας στον Α Ο Αγίου Δημητρίου, ομάδα του πειραϊκού ποδοσφαίρου και αμφότεροι προέρχονται από «γεμάτες» σεζόν, ενώ τους συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία τους. 

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του Καλαμακίου δεν σταματούν εδώ και η αίσθηση που εχει δημιουργηθεί, θέλει το σωματείο των νοτίων προαστίων εντός των ημερών να προχωρά σε νέες ανακοινώσεις.

 

Ανανέωσαν  Ιωακειμίδης και Γιοβανόπουλος 

Ορισιτκά με τη φανέλα του Κλααμακίου θα φιγουράρουν και την ερχόμενη σεζόν οι Μίμης Ιωακειμίδης και Δημήτρης Γιοβανόπουλος. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν τα χέρια με τους δύο έμπειρους μέσους (σ.σ. 29 και 27 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι αναμένετια να αποτελέσου τους «πυλώνες» πάνω σοτυς οποίους θα στηριχθεί το οικοδόμημα της νέας χρονιάς. 

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων συνεχίζεται για το Καλαμάκι, το οποίο υποδέχεται την Τετάρτη (30/8)  την  Ελλάς Ποντίων στις 6 μ.μ. σ’ ένα τεστ, όπου η τεχνική ηγεσία αναμένεται να προβεί σε νέες δοκιμές σχημάτων και ρόλων. 

Related posts

Αίσθηση με Ανδρέα Γεωργακόπουλο ο Άγιος Δημήτριος

admin

Καρπούζας: «Δείξαμε καλό πρόσωπο, όπως μας έλειψε το γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος

Αμπελόκηποι-Βριλήσσια 0-1

Abola Team 3