free page hit counter
15.7 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπάθας: «Θέλω η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή!»

Το στίγμα του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν έδωσε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε το Κερατσίνι στην εμφατική φιλική του νίκη επί του Άρη Πετρούπολης με 4-0. 

Η συνολική εικόνα των «ροσονέρι», η αγωνιστική πειθαρχία κΑι η συνέπεια που παρουσίασαν κόντρα σε μία από τις παραδοσιακές «δυνάμεις» της Α’ Κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Βασίλη Σπάθα, ο οποίος διαπιστώνει ότι οι καρποί της μεθοδική δουλειάς του καλοκιριού, κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. 

Ο επιυχημένος τεχνικός κι αρχιτέκτονας της περυσινής επανόδου του συλλόγου στα «σαλόνια» τη; Γ’ Εθνκής άνοιξε την καρδιά του στο «Abola.gr » κι αναφέρθηκε εκτενώς στο φετινό εγχείρημα των «ροσονέρι»: 

«Βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο στάδιο της προετοιμασίας μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, με σκοπό να εμφανιστούμε απόλυτα ΄λετοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος τη Γ’ Εθνικής. Απέναντι στον Άρη Πετρούπολης δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου βγάλαμε πολλού αυτοματισμούς, είχαμε συγκέντρωση και γενικότερα η ομάδα μας επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία έχεi θέσει πρωταγωνιστiκές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών» ήταν το αρχικό σχόλιο του 39χρονου προπονητή του Κερατσινίου, για να προσθέσει, αναφερόμενος το πνεύμα νικητή που θέλει να μεταδώσει στους παίκτες του: 

«Σαφέστατα και μας ενδιαφέρει να συνδυάζουμε με νίκες τις καλές μας εμφανίσεις ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Θέλω η ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή. Ειδικά τώρα, όπου χτίζουμε το σύνολο τς επόμενης περιόδου. 

Επιλέγουμε να δίνουμε δυνατά τεστ με ομάδες όπως ο Άγιος Ιερόθεος και το Αιγάλεω, ώστε να δούμε πού βρισκόμαστε, αλλά παράλληλα και να διαπιστώσουμε μέχρι ποιό σημείο φτάνουν οι δυνατότητές μας,Αποδείξαμε κόντρα και σε αυτές τις πολύ δυνατές ομάδες, που λογικά θα θέσουν υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ότι διαθέτουμε όλα τα φόντα, ώστε να σταθούμε επάξια». 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται για τους «ροσονέρι», οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ-17 Του Ολυμπιακού.

 Ο Βασίλης Σπάθας αναφερόμενος στο προσεχές φιλικό τόνισε:

« Στο εν λόγω τεστ προτίθεμαι να δώσω χρόνο συμμετοχής κυρίως σε όσους ποδοσφαιριστές δνε έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα ματς προετοιμασία,ς ώστε να διαπιστώσω σε πόσους παίκτες θα μπορώ να ποντάρω βάσιμα ενόψει της νέα ςπεριόδου.

 

 

:

 

 

 

 

Related posts

Ανεβαίνει στην Football League ο Εθνικός και στην Γ’ εθνική ο Φωστήρας

Ρένος Γιαμπουράς

Τέλος και ο Τζήμας από Κερατσίνι!

Abola Team

Ιστορικές στιγμές στην φιέστα της Ένωσης Αγ. Αναργύρων-Οι πρωταθλητές τίμησαν τον Άκη Ζήκο: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΡΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ και ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Abola Team 3