free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Τα δυνατά φιλικά τα δίνουμε, ώστε να διαγνώσουμε αδυναμίες»

 

Στην αξία των γερών τεστ αναφέρθηκε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

 

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στον Αστέρα Χαϊδαρίου από την συνολική εικόνα, που παρουσίασε η ομάδα στο ισόπαλο με 1-1 φιλικό με τας Ιλίσια 2004. 

Απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της Β’ ΕΠΣΑ, η οποία το καλοκαίρι ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις γραμμές και προβλέπεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο την ερχόμενη σεζόν, το συγκρότημα των δυτικών προσαστίων άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής, γεγονός το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Βασίλη Τσιάκαλο. 

Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στο «Αbola.gr» επιβράβευσε την προσπάθεια των παικτών του κόντρα σε μία ομάδα, που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία: 

«Παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα. Απέναντι σε μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες της Β’ Κατηγορίας, θεωρώ ότι δείξαμε θετικά στοιχεία. Φανήκαμε αρκτά ανταγωνισιτκοί, ενώ δημιουργήσαμε ορισμένες ακόμη φάσεις για γκολ. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και γενικότερα σδτο κομμάτι της τακτικής φαίνεται ότι παρουσιάζουμε σταθερή βελτίωση. Αυτός είναι και ο λόγος, όπου δίνουμε φιλικά με ομάδες ανώτερων κατηγοριών. Να διαπιστώσουμε τυχόν αδυναμίες και να προσθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά να τις διορθώνουμε» 

Ο κύκλος των δυνατών φιλικών συνεχίζεται για τον Αστέρα Χαϊδαρίου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (31/8) την Ένωση Βοτανικού, ενώ για το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί νέο τεστ κόντρα στην Αλσούπολη.

 

 

 


 

Related posts

Η Θύελλα έβαλε τέλος στο σερί του Άτλα Κυψέλης (1-0)

Abola Team

«Μπαμ» με Χαλιλάι ο Ιπποκράτης!

Kώστας Παλαιολόγος

Από την Κ12 του Θρίαμβου Αθηνών-Δάφνης στον Παναθηναϊκό

Τάσος Ζαφειρίου