free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

«Άρωμα» Champions League στον Παράδεισο με Χιώτη!

Στην έναρξη της συνεργασία του με τον παλαίμαχο πορτιέρο της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ προώρησε ο Παράδεισος Αμαρουσίου.

 

Σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα κινούται τα πάντα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. 

Τα άτομα που ηγούνται των τυχών του φιλόδοξου σωματείου των βορείων προαστίων φροντίζουν να οργανώσουν κάτω από πολύ γερές βάσεις την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, προσβλέποντας πολύ ψηλά τα επόμενα χρόνια. Κια το αποδεικνύουν περίτρανα με τις κινήσεις τους που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των υποδομών τους και την αξιοποίηση πολλών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μέσα από τα σπλάχνα του συλλόγου! 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, ο Παράδεισος Αμαρουσίου ήρθε σε συμφωνία με τον παλαίμαχο – πλέον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ  της Προοδευτικής και της Κέρκυρας Σάκη Χιώτη, στον οποίο εμπιστεύθηκε το ιδιαίτερα νευραλγικό πόστο ανάδειξης τερματοφυλάκων ηλικίας από 7 εώς 17 ετών! 

Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ σπουδαία συμφωνία, η οποία έρχεται να απογειώσει στα ύψη την αίγλη και το πρεστίζ του συλλόγου, ξεκινώντας τη συνεργασία της μ’ έναν από τους κορυφαίους Έλληνες τερματοφύλακες! Τον Σάκη Χιώτη που έχει να επιδείξει στην πλούσια ποδοσφαιρική του διαδρομή… αύρα αγώνων Champions League με τα χρώματα τόσο της ΑΕΚ, όσο και του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

 Ξεκινάει γυναικείο τμήμα!

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Παράδεισου μαρουσίου προχώρησαν στην δημιουργία γυναικείου τμήματος για πρώτη φορά στα χρονικά του συλλόγου! Μετά από επίμονες ενέργειες της διοίκησης βρέθηκε η φόρμουλα δημιουργία του συγκεκριμένου τμήματος, το οποίο βάζει τα … πανιά του για μία άκρως επιτυχημένη παρουσία. Προπονήτρια θα είναι η επί σειρά ετών διεθνής παίκτρια Γεωργία Κοντραφούρη, η οποία με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία της θα ειδιώξει να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή το Καματερό μετά το 3-1 επί της Κοψαχείλας

Abola Team 3

Ο Δημήτρης Αμπαριάν στην τεχνική ηγεσία της Αρμενικής

Abola Team 2

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας το Σάββατο 31/8 αντιμετωπίζοντας τον “γείτονα” Ποσειδώνα. Η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας

Ρένος Γιαμπουράς