free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή Αποστόλου στον Ιωνικό Νικαίας

Μέσω ανεπίσημων συναντήσεων με την Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού, αλλά και με μερίδα φιλάθλων, γνωστοποίησε την επιθυμία του για να επιστρέψει στον Ιωνικό ο Μάκης Αποστόλου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Μέσω ανεπίσημων συναντήσεων με την Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού, αλλά και με μερίδα φιλάθλων, γνωστοποίησε την επιθυμία του για να επιστρέψει στον Ιωνικό ο πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Μάκης Αποστόλου.

Ο Ιωνικός -όπως έκανε καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού- δηλώνει πως είναι ανοιχτός σε όσους επιθυμούν να συνδράμουν για το καλό της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, ο Πρόεδρος του Ιωνικού κ. Αριστειδόπουλος Αναστάσιος ζήτησε από τον κ. Μάκη Αποστόλου να καταθέσει επίσημα γραπτή πρόταση στον ερασιτέχνη Ιωνικό παρέχοντας παράλληλα τις απαραίτητες εγγυήσεις για το χρηματικό ποσό που προτίθεται να καταβάλει την φετινή χρονιά. Θα πρέπει να υπάρχει ρητή οικονομική εγγύηση καθώς και η έγγραφη δέσμευση πως η παρουσία του δεν θα ολοκληρωθεί πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο ερασιτέχνης Ιωνικός μόλις λάβει την επίσημη γραπτή πρόταση του κ. Μάκη Αποστόλου, όπου θα αναφέρονται το πλάνο, το οικονομικό κεφάλαιο και οι εγγυήσεις θα την δημοσιοποιήσει -ως οφείλει- στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, στηρίζοντας την.

Πρόθεση όλων μας είναι να διευκολύνουμε με την παρουσία μας ή και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο κριθεί σκόπιμο, οποιονδήποτε άνθρωπο ενδιαφέρεται να βοηθήσει πραγματικά τον Ιωνικό.

Αναμένουμε λοιπόν, καθώς ο χρόνος που απομένει για την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι ελάχιστος».

Related posts

Στο… τιμόνι το Ιάλυσου παρέμεινε ο Αλεξιάδης

Abola Team 3

Νίκη παραμονής για ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τρίποντα για Αγ. Ιερόθεο, Ιωνικό και Εθνικό, ισοπαλία η Προοδευτική

Abola Team 3

Φιλική ήττα για Ηρόδοτο, 0-1 από Χανιά-Κισσαμικό

Abola Team 3