free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Επιβεβαίωση του Abola.gr: Ο Δημήτρης Γιαρένης αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών στην ΕΠΟ-Ταμίας ο Φώντας Ρούσσης

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το μεσημεριανό ρεπορτάζ του Abola.gr στο οποίο αναφερόταν ότι έρχεται από ώρα σε ώρα πολύ μεγάλη διάκριση για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη.

Πράγματι ο Δημήτρης Γιαρένης ορίστηκε Αναπληρωτής Πρόεδρος στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν από πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ στα χρονικά της Ένωσης Ανατολικής Ατιτικής. 

Μάλιστα η επιτυχία αυτή παίρνει μεγαλύτερη αξία αφού την θέση αυτή συνήθως καταλαμβάνουν τα βασικά στελέχη-μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Μεγάλη επιτυχία και για τον γιατρό και ταμία της ΕΠΣΑΝΑ Ξενοφώντα-Φώντα Ρούσση που ορίστηκε στην Υγειονομική Επιτροπή.

Στο μεταξύ στην πανηγυρική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ δόθηκαν συγχαρητήρια σε Δημήτρη Γιαρένη και Φώντα Ρούσση για τις μεγάλες αυτές επιτυχίες τους και διακρίσεις ενώ, εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομών που θα ανέβουν στο επίσημο site της ΕΠΣΑΝΑ αύριο Πέμπτη 31/8.

 

 

Related posts

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Τα ζευγάρια της α’ φάσης

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΕΠΣΑΝΑ για την αγωνιστική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου της 25ης Μαρτίου και για την κλήρωση της Β’ φάσης αλλά και του θεσμού Κυπέλλου των Παμπαίδων

Abola Team 3

Δημήτρης Γιαρένης: “Οι αιμοδότες του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου έχουν δικαιολογημένα φτάσει στα όρια τους”

Abola Newsroom