free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλική ήττα για Ηρόδοτο, 0-1 από Χανιά-Κισσαμικό

Την ήττα με σκορ 0-1 υπέστη στη Νέα Αλικαρνασσό από τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός σε φιλικό παιχνίδι, ο Ηρόδοτος με τον Αποστολίδη να σημειώνει το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία καταγράφηκε στο 8ο λεπτό, όταν το σουτ του Βρεττού πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Φουάση στο 26′ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Στο 27′ οι Χανιώτες έχασαν νέα ευκαιρία, αυτήν την φορά ο Κασμερίδης απέκρουσε σε κόρνερ του σουτ του Ξύδα, ενώ στο 32′ ο Βρεττός με σουτ… βολίδα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηροδότου. Στο 40′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, όταν μετά από σέντρα του Μπαλάφα, ο Γαρεφαλάκης έκανε τη προβολή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

 

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος απείλησε και πάλι με τον Γαρεφαλάκη, όμως το σουτ του το μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος και στο 54′ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, με τον Παντελάκη με διαγώνια μπαλιά να “βρίσκει” τον Ξύδα, ο τελευταίος πάσαρε στον Χαλκιαδάκη που με ατομική ενέργεια και γύρισμα προς την περιοχή, έδωσε στον Τασιούλη που με τη σειρά του ανοίγει ωραία στον Αποστολίδη, στο σουτ του οποίου η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα. Στο 65′ ένα σουτ του Χαλκιαδάκη το απέκρουσε σε κόρνερ με δυσκολία ο Κασμερίδης, στο 74′ ο Ξύδας δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και στο 88′ ο Κασμερίδης μπλόκαρε το πλασέ του Χαλκιαδάκη.

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Κασσαπάκης, Μπάμπης, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης, Μωραΐτης, Παπαδάκης

 

Έπαιξαν και οι: Καργιωτάκης, Αγκιλέσι, Παναγιωτάκης, Μπιλτσάρι, Φουκαράκης, Ετόφ, Καραγκιόζι, Μελισσόπουλος

 

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Φουάσης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Βρεττός, Ξύδας, ποστολίδης, Ποτουρίδης

 

Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Λεμονής, Τασιούλης, Λουβιτάκης, Χαλκιαδάκης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Ηροδότου, γνωστοποιεί το ενδιαφέρον της ομάδας για διπλωματούχους προπονητές, ούτως ώστε να αναλάβουν στην ακαδημία του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΑΣΑ Ηρόδοτος:

 

» Λόγω των πολλών εγγραφών στις Ακαδημίες του Ηροδότου αναζητούνται προπονητές διπλωματούχοι ή καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο για να εργαστούν στις Ακαδημίες του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου.

Τα βιογραφικά μπορούν να σταλούν στα γραφεία του συλλόγου (09:00-14:00), στα γραφεία του γηπέδου (16:00-21:00) ή στον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, Καργιώτη Χρήστο (6979227050)».

 

•Έναρξη Ακαδημιών ΠΑΣΑ Ηρόδοτου: 15 Σεπτεμβρίου».

Related posts

“Ο Ιωνικός το καλοκαίρι θα είναι πρωταθλητής” αναφέρουν οι Rangers

Abola Team 3

H Γ’ Εθνική στο Abola.gr!

Abola Team

«Υπογράφει» στην Ρόδο ο Πότσι

Abola Team 3