free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ιωάννου: «Να εμφανιστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται!»

Το δικό του στίγμα έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου ενόψει των επερχόμενων αναμετρήσεων μπαράζ ανόδου κόντρα σε Άγιο Θωμά και Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

Στους ρυθμούς των επερχόμενων αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α’ Κταηγορία κινούντια τα πάντα πλέον στη Λυκόβρυση.  

Τα άτομα, τα οποία στελεχώνουν τον  …σταφ της ομάδας των βορείων προαστίων προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα δεδομένα της εποχής, με σκοπό η ομάδα να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμη γίνεται στις επερχόμενες αναμετρήσεις που θα κληθεί να δώσει κόντρα σε Απόλλωνα Χαλανδρίου και Άγιο Θωμά. 

Ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα: 

«Συνεχίζουμε τη δουλειά με το κεφάλι χαμηλά για τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται για τα δεδομένα της εποχής, ωστόσο δεν θα …τρελαθούμε κιόλας. Η εποχή, όπου διεξάγονται αυτά τα παιχνίδια σαφέστατ δεν βρίσκει καμία ομάδα στο … πικ της φόρμας της, ωστόσο εκτιμώ ότι θα κριθούν στο πάθος και την αγωνιστική διάθεση, που θα επιδείξουν οι ομάδες. Η αίσθησή μου είναι ότι θα ανέβει η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο και θα φανεί πιο συγκεντρωμένη. Από την πλευρά μας εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν».

 

 

Related posts

Σκούρας (Λαύρα Αργ/λης): “Κρατάμε τη νίκη”

abola10

Μανούσος: «Θα κρατήσουμε όλον τον βασικό κορμό»

Καπακτσόγλου στα γκολπόστ για τον Άγιο Δημήτριο

Kώστας Παλαιολόγος