free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Μίτροβιτς: «Έχουμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε!»

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές που ανοίγονται για την νέα σεζόν, εξέφρασε ο προπονητής του ΑΟ Βύρωνα Ντράγκαν Μίτροβιτς.

 

Με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συνεχίζει ο ΑΟ Βύρων την προετοιμασία του ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.  

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου των ανατολικών προαστίων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τρομερή διάθεση στις προπονήσεις, γεγονός το οποίο αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Ντράγκαν Μίτροβιτς. 

Ο νέος προπονητής του συλλόγου με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εξήρε την διάθεση και το αγωνιστικό πνεύμα των ποδοφαιριστών του: 

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω  ότι όλοι οι παίκτες μου επιδεικνύου τρομερή διάθεση και κέφι στις προπονήσεις. Το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μας είναι πολύ οικογενειακό κι εκτιμώ ότι αυτή η παράμετρος θα μας βοηθήσει πάρα πολυ στη διάρκεια της νέας χρονιάς ώστε να έχουμε μία αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα προπονητή, για να προσθέσει: 

«Επίσης, έχω εντυπωσιαστεί από το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν όλα τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου συναντώ τέτοια στήριξη κια ενδιαφέρον από όλα τα μέλη του διοικητικού σχήματος.Θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας και κάτω από τέτοιες προϋποθέσεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά!»

 

 

Related posts

Ο Άγιαξ Ταύρου 1-0 τα Βριλήσσια: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΤΑΣ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Έρχεται Γενική Συνέλευση στη Δόξα Βύρωνος

abola10

ΕΠΣΑ: Η αγωνιστική δράση την Κυριακή (19/11) στην Αθήνα

Abola Team