free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Σέρβου επιθετικού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, από την Παρτίζαν. Η υπόσχεση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος στους “ερυθρόλευκους” οπαδούς.

Ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός, Ούρος Τζούρτζεβιτς, είναι κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τους Πειραιώτες να τον αποκτούν από την Παρτίζαν έναντι του ποσού των 3.000.000 ευρώ.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς γεννήθηκε στο Βελιγράδι τη δεύτερη ημέρα του Μαρτίου του 1994 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από τη Ραντ. Το 2014 πέρασε για πρώτη φορά τα ποδοσφαιρικά σύνορα της Σερβίας για να πάει στο Άρνεμ και να φορέσει τη φανέλα της Φιτέσε.

Την επόμενη χρονιά (2015) βρέθηκε στην Ιταλία και την Παλέρμο, ενώ πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του και την πόλη στην οποία γεννήθηκε για την Παρτίζαν. Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο Σερβίας με την Παρτίζαν, ενώ κατέκτησε και το Euro U19 με την εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ούρος Τζούρτζεβιτς. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Σέρβος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι μεγάλοι στόχοι και τα όνειρά σου με τα ερυθρόλευκα;

«Σας ευχαριστώ! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά που έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».

Το πρωτάθλημα, αλλά και σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού;

«Ναι σίγουρα! Γνωρίζω καλά ότι η φάση των ομίλων του UEFA Champions League είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο!”

 

Related posts

Η ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας 7-1 την ΟΣΥΠΑ

Abola Team 3

Παλλαυρεωτικός: Δεύτερη μεταγραφή ο Φιλίππου

Abola Team

Στα 12 εκατ. ευρώ !!! Tο μπάτζετ του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν

Abola Team 3