free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΟΨ!

Την ένταξη τεσσάρων ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιρστών ανακοίνωσε η φιλόδοξη ομάδα του Ψυχικού.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΟΨ!  

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» Γιάννης Πετρίδης και οι στενοί του συνεργάες εντείνουν τις προσπάθειές τους που αφορούν την όσο το δυνατόν πιο ουσιαστική ενίσχυση του ρόστε ρμε παίκτες που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές να δώσουν το κάτι παραπάνω και να ηγηθούν της προσπάθειας που θα επιχειρήσει η ομάδα για την επάνοδό της στην Β’ ΕΠΣΑ. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα η ομάδα των βορείων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων ακόμη παικτών, οι οποίοι έχουν όλα τα φόντα να ηγηθούν την προσπάθεια, που θα επιχερήσει η ομάδα την ερχόμενη σεζόν. 

Ο λόγος για τον 18χρονο αριστερό χαφ Δημήτρη Γκόντζο, ο οποίος προέρχεται από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας, τον 19χρονο δεξιό εξτρέμ Γιώργο Χάλαρη, που αποκτήθηκε από την Αγία Παρασκευή και τον συνοδέυουν εξαιρετικές συστάσεις,τον 23χρονο ανασταλτικό μέσο Φίλιππο Γούσο, που αποκτήθηκε με ελέυθερη μεταγραφή, αλλά κι ενός παλιού ..γνώριμου. 

Πρόκειται για τον Γιώργο Κοντογιάννη, τον 22χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα από τον ΠΟΨ και τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα της  ΕΠΣ Ηπείρου.

Related posts

Τσιάκαλος: «Μας προβληματίζει η κοιλιά»

Kώστας Παλαιολόγος

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10

ΑΕ Ιλίου-Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 1-3

Abola Team 3