free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο νησί Πινδώνης και Μπαγκούρα, «τελειώνει» ο Γεωργίου στην Ρόδο

Μεταγραφικές εξελίξεις στο νησί της Ρόδου.

Όπως είχε προαναγγείλει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος αποφάσισαν να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή Πάρη Ανδράλα.
Ο νεαρός τεχνικός ζήτησε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών, ενός επιτελικού μέσου, ενός αμυντικού μέσου και ενός ακραίου μεσοεπιθετικού.
Τα «ελάφια» βρήκαν τους δυο από τους τρεις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό τους και όπως όλα δείχνουν απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί οι απόκτησή τους.
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ» προ ημερών, για την θέση του επιτελικού μέσου ο ποδοσφαιριστή που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των «πρασίνων» είναι ο Μουσταφά Μπανγκουρά. Ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Σιέρα Λεόνε αθλητή έχει συμφωνήσει προφορικά με τα «ελάφια» και απέμεναν λεπτομέρειες προς διευθέτηση, που αφορούσαν τα έγγραφά του, για να «κλείσει» η μετεγγραφή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τα έγγραφα του ποδοσφαιριστή διευθετήθηκαν και ήδη βρίσκεται στο νησί για να «πέσουν» οι υπογραφές για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του, με τον Μουσταφά Μπανγκούρα να συμμετέχει και στην χθεσινή προπόνηση.
Όσον αφορά τον έτερο ποδοσφαιριστή που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος, είναι ο αμυντικός μέσος Θανάσης Πινδώνης.
Ο 31χρονος αθλητής, διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας, αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Α.Ε. Λάρισας, Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας που ήταν και ο τελευταίος σταθμός.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Πινδώνης έχει συμφωνήσει προφορικά με τα «ελάφια» και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή του, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο νησί μας, συμμετέχοντας και στην χθεσινή προπόνηση του συλλόγου.
Τώρα όσον αφορά τον ακραίο μεσοεπιθετικό, η διοίκηση των «πρασίνων» σε συνεργασία με τον Πάρη Ανδράλα έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, συνεχίζει το ψάξιμο καθώς θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν μετά από τον Κώστα Οικονόμου, αναμένεται και άλλη αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Θανάση Γεωργίου, που φαίνεται να μην έχει ικανοποιήσει τον Πάρη Ανδράλα με την έως τώρα παρουσία του στις προπονήσεις και τις φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ελαφιών», με το «διαζύγιο» των δύο πλευρών να βρίσκεται προ των πυλών.
Επομένως, ο Α.Σ. Ρόδος αναμένεται άμεσα να στρέψει την προσοχή του στην αγορά, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του.

Related posts

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Καραμπέτσιος στο πλευρό του Θέμελη στην Παλαιόχωρα

Abola Team 3

Ο Ιωνικός Νικαίας 2-0 το Ζευγολατιό

Abola Team 2

Επέστρεψε στο Αιγάλεω ο Δουκάκης-Αποδεσμεύτηκε ο Παπαδόπουλος, κινήσεις για το μεγάλο μπαμ με Άκη Μάντζιο

Abola Team 2