free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αίσθηση με Βουρλιώτη τα Βριλήσσια

Στην ένταξη του 25χρονου μέσου προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Βασίλη Βουρλιώτη πραγματοποίησαν τα Βριλήσσια

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο κεντρικό χαφ, ο οποίος προέρχεται από την ΑΕ Μεταμόρφωσης κι έχει να επιδείξει και θητεία στον Ακάδημο. Το νέο απόκτημα το συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του, αφού ξεχωρίζει για τις ηγετικές του ικανότητες στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής κι εκτιμάται να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον προπονητή της νέας του ομάδας Γιάννη Χαραλαμπίδη, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Χαραλαμπίδης: «Να επανέλθουν στην πραγματικότητα»

Την ήττα με 5-1 από την πανίσχυρη Αγία Παρασκευή γνώρισαν τα Βριλήσσια σε φιλικό παιχνίδι που έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης. Το συγκρότημα του Γιάννη Χαραλαμπίδη από ένα σημείο κι έπειτα παρέδωσε πνεύμα στην κατά μία κατηγορία ανώτερη αντίπαλό του, γεγονός το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο έμπειρος τεχνικός της ομάδας μιλώντας στο «Αbola.gr»:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα λειτουργήσει ως ένα πολύ καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να κερδίσουμε την Αγία Παρασκευή, μία ομάδα,  η οποία είναι παραδοσιακή στην Α’  Κατηγορία και κατά τη γνώμη μου η κορυφαία σε θέματα οργάνωσης, αλλά και στη εν γένει λειτουργία της. Κάτι τέτοια παιχνίδια είναι χρήσιμα, ώστε να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές μου στην πραγματικότητα και να μην ανεβάζουν τόνους όταν κερδίζουν σε φιλικά παιχνίδια ομάδες της ίδιας κατηγορίας. Να διαπιστώσουν μέχρι ποιο σημείο φτάνουν οι δυνατότητές τους και να δουλέψουν, ώστε να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες έχουν διαγνωστεί.»

 

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων συνεχίζεται για τα Βριλήσσια, τα οποία αύριο Σάββατο αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αθηναϊκό σ’ ένα τεστ, όπου ο Γιάννης Χαραλαμπίδης θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξάγει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα

 

Related posts

Τον Χρήστο Σπυρόπουλο απέκτησε το Καματερό

Abola Team 2

Κοψαχείλα-Νέα Σμύρνη 4-0

Abola Team 3

Η νίκη απουσίαζε από τον πολύ καλό Κεραμεικό

Abola Team 3