free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Φιλικό παιχνίδι η Άνοιξη με τους παλαίμαχους του Δήμου Διονύσου 5/9 για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Α.Ο. Άνοιξης θα διοργανώσει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο δημοτικό γήπεδο Άνοιξης, φιλική φιλανθρωπική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους του Δήμου Διονύσου.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης με κοινωνικό χαρακτήρα είναι η στήριξη που παρέχει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Διονύσου σε συμπολίτες που βιώνουν δύσκολη οικονομική κατάσταση. Η αναμέτρηση έχει αποκλειστικό στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

 

Τα τρόφιμα καθώς και όλα τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν την ημέρα του αγώνα σε χώρο του δημοτικού γηπέδου και στο τέλος του αγώνα θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Θα αρκεί μόνο η στήριξη σας στο συνάνθρωπο μας! Σε αυτόν τον αγώνα θα κερδίσει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μόνο η αρχή μιας πληθώρας άλλων κινήσεων που θα υλοποιηθούν από τον Α.Ο. Άνοιξης την τρέχουσα σεζόν, στο πλαίσιο της αθλητικής και κοινωνικής δραστηριότητας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια!

 

Να μην λείψει κανείς!

Related posts

Η ανάρτηση του προέδρου των Καλυβίων για τον αγώνα με Κεραυνό Κερατέας

Abola Team 3

Διεκόπη η συνεργασία των Γλυκών Νερών με τους υπεύθυνους των ακαδημιών Γ. Καπουράνη και Αλ. Τζόρβα

Abola Team 3

«Τρίποντο» σωτηρίας για Παλλαυρεωτικό

Nάσος Φακίδης