free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Αλσούπολη φιλικό 2-1 με Νεοπεντελικό

Σε φιλικό παιχνίδι η Αλσούπολη νίκησε με 2-1 τον Νεοπεντελικό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στο 2ο μέρος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Η Αλσούπολη προηγήθηκε στο 38΄με γκολ του Μαυρουδή, για να ισοφαρίσει ο Νεοπεντελικός στο 42΄με τον Καρύδη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 67΄ο Σιάνος. Οι δύο προπονητές Παναγιώτης Καλα’ι’τζίδης και Δημοσθένης Σταμάτης χρησιμοποίησαν αρκετούς παίχτες και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός του Γιώργου Νταβιντασβίλι της Αλσούπολης, με τους ανθρώπους των γηπεδούχων να φοβούνται αρχικά για πολύ μεγάλη ζημιά, αλλά η τελική διάγνωση να δείχνει βαρύ διάστρεμμα που υποχρεώνει τον άτυχο ποδοσφαιριστή να μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα περίπου.

Η Αλσούπολη το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Χαλκηδονικό και την Κυριακή τον Παπάγο, ενώ ο Νεοπεντελικός θα παίξει με τον Αρη Χολαργού.

 

Related posts

Οι διαιτητές στα ματς του Κυπέλλου (20/12) και στις διοργανώσεις υποδομών στην ΕΠΣΑ και οι σύμβουλοι της Ένωσης που θα παρακολουθήσουν το ματς

Abola Team 3

Οι διαιτητές στα ημιτελικά (Τετάρτη 10/1) του Κυπέλλου αλλά και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (13 και 14/1) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team