free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο μίνι απολογισμός του προέδρου της Αθηναϊδας Αλέξανδρου Κινδιλίδη-Φιλικό 1-0 με Παπάγο

Ένα μίνι απολογισμό για τα μέχρι τώρα δρώμενα από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν έκανε ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της Αθηναϊδας, δήλωσε, απευθυνόμενος ουσιαστικά στο κοινό της ομάδας:

Φιλες και φιλοι της Αθηναιδας κανοντας ενα μικρο απολογισμο απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα απο την Αθηναιδα θα πρεπει να πουμε οτι η φετινη ομαδα δεν εχει καμμια σχεση με την περσινη και αυτο το καταμαρτηρουν ολοι αυτοι που βρισκονται στην εξεδρα και παρακολουθουν τις προπονησεις αλλα και τα φιλικα που εχουμε δωσει.
Η Αθηναιδα φετος εχει τελειως διαφορετικους προσανατολισμους καθως εχουμε μια ομαδα με εξαιρετικο συνολο που βρισκεται ευκολα μεσα στο γηπεδο με αυτοματισμους ,εξαιρετικους συνδυασμους παρα το γεγονος οτι ειμαστε ακομα στην αρχη.Αυτο ειναι πολυ ενθαρυντικο για αυτα που περιμενουμε στο μελλον.
Η ομαδα μας δειχνει να αφομοιωνει τις οδηγιες του Γιωργου Βαιτση και του Ζηση Κατσαρου που δινουν ενα τελειως διαφορετικο ειδικο βαρος στην ομαδα.
Μεσα σε ενα εξαιρετικο κλιμα με μεγαλο ενθουσιασμο, και πεισμα για την επιτευξη των στοχων που εχει θεσει προχωραμε καθε μερα βημα βημα Θελουμε ακομα δουλεια πολυ δουλεια.Με σκυμενο το κεφαλι κανουμε αυτο που πρεπει ολοι εμεις που αγαπαμε πραγματικα την Αθηναιδα ενωμενοι σαν γροθια και στο τελος ειμαι βεβαιος οτι θα καταφερουμε να παρουμε αυτο που μας αξιζει.
Τελος θελω να ευχαριστησω ολους εσας που και στα δυο φιλικα που δωσαμε σχεδον γεμισατε την Αλεποτρυπα.Πιστευω οτι φετος σε αυτη την πανστρατια που καλουμε ολη την Κυψελη να βρεθει να διπλα μας θα καταφερουμε να εχουμε αυτη την εδρα κλουβι που ολοι θελουμε να εχουμε

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, η Αθηναϊδα νίκησε στο δεύτερο φιλικό της; τον πολύ καλό Παπάγο με 1-0, ζευγαρώνο0ντας έτσι τις νίκες της. Οι δύο προπονητές Γιώργος Βα’ί’τσης και Γιάννης Ντόκος χρησιμοποίησαν πολλούς παιχτες και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με πάθος και ένταση, αλλά με λίγες καλές φάσεις. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 67΄όταν ο Κούρτι με ωραία ενέργεια και γύρισμα από δεξιά βρήκε τον Χαλά που με άπιαστο πλασέ έκανε το 1-0, ανοίγοντας έτσι λογαριασμό στο σκοράρισμα με τη φανέλα της Αθηναϊδας.

Επόμενα φιλικά για τις δύο ομάδες την Κυριακή, με την Αθηναϊδα να υποδέχεται τον ΓΣ Καισαριανής και τον Παπάγο να υποδέχεται την Αλσούπολη.

Related posts

ΕΠΣΑ: Ο ένας στους δύο κερδίζει….

Abola Team

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩN ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς

Ηλιούπολη-Φωστήρας Ηλιούπολης 0-0

Abola Team 3