free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Μπουτσάκη στον Εργοτέλη!

Οριστικά και αμετάκλητα ο 23χρονος μέσος μετακομίζει από το Ατσαλένιο για τον Εργοτέλη.

H ανακοίνωση του ΠΟΑ

Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την συμφωνία της με την «ΠΑΕ Εργοτέλης» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπουτσάκη ο οποίος αποτελούσε τα τελευταία χρόνια έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Ο Γιάννης Μπουτσάκης σε ηλικία επτά ετών… ήρθε στον ΠΟΑ και σήμερα, 16 χρόνια αργότερα, αποχωρεί από το Ατσαλένιο έχοντας χαρίσει μοναδικές στιγμές στους φίλους της ομάδας μας, αποτελώντας ένα παιδί γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους.

Αναμφίβολα η αποχώρηση του θα είναι μεγάλη απώλεια για το σωματείο μας, όμως ο ΠΟΑ, νιώθει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, που ακόμα ένα δικό του παιδί θα αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Γιάννης Μπουτσάκης προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην πρώτη ομάδα του ΠΟΑ, νωρίτερα αγωνίστηκε στον Κεραυνό, στον οποίο είχε προωθηθεί από τις ακαδημίες μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Γιάννη Μπουτσάκη για όλα όσα προσέφερε στον ΠΟΑ και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ με την πορεία του και την εξέλιξη του!

Related posts

Γκρέμισε το «κάστρο» η Θύελλα Ραφήνας!

Ρένος Γιαμπουράς

Ιωνικός: Τα… είπαν Σιακάρας-Rangers

Ρένος Γιαμπουράς

Αίσθηση ο Πανθηραϊκός με την απόκτηση του Φαμπίνιο

Abola Team 2