free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πιθανή η περαιτέρω ενίσχυση για τον Ιάλυσο

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος να ενισχύσει κι άλλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του «τοξοβόλου» έχουν εντοπίσει δύο ελεύθερους ποδοσφαιριστές, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Τα ονόματα των αθλητών δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για έναν ακραίο μεσοεπιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές και έναν κεντρικό μέσο, που μπορεί να αγωνιστεί και ως επιτελικός.
Οι εξελίξεις στις περιπτώσεις τους θα πρέπει να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Στα αγωνιστικά
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ Ιάλυσος ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Το ευχάριστο για τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι αθλητές είναι στην διάθεσή του.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι «τοξοβόλοι» θα δώσουν το σαββατοκύριακο δυο φιλικές αναμετρήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο Αρχαγγέλου τον τοπικό Άρη και την Κυριακή θα υποδεχθούν στον «Οικονομίδειο» την Ένωση Αντίμαχου- Α.Ο Δικαίου «ΔΙ.ΑΣ».

Related posts

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Ξεκίνησαν τα εργομετρικά και προβλέπεται μεταγραφική ενίσχυση

Γιώργος Ανανίδας

Ανανέωσε με τη Θύελλα Καμαρίου και το «πολυεργαλείο» Κώστας Βλαβιανός

Abola Team 2

Δώρο του προέδρου η μεταγραφή του Ζώνα στον Ασπρόπυργο

Abola Team 2