free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στους «Ροσονέρι» και ο Τσουβαλτσίδης!

Στην ένταξη του 23χρονου ποδοισφαιριστή ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το Κερατσίνι.

 

 

Τελειωμό δεν έχουν οι μεταγραφικές εκπλήξεις για το Κερατσίνι.

Οι νεοφώτιστοιοι οποίοι αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά ενισχυμένοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προχώρησν στην ένταξη του 23χρονου  Χριστόφορου Τσουβαλτσίδη, πολλαπλασιάζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές του τεχνικού Βασίλη Σπάθα ενόψει του νέου «μαραθωνίου»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ροσονέρι» μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου  για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία απόφαση σημαντική για μένα ,μιας και επιστρέφω στη Γ Εθνική και ίσως κάποιος θα έλεγε ότι κάνω ένα βήμα πίσω. Ωστόσο,πιστεύω ότι με αυτή μου την επιλογή θα κάνω δύο ίσως και τρία βήματα μπροστά .»

Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση του: «Ο Πρόεδρος του Κερατσινίου, κύριος Αραβαντινός  και η προσέγγιση του. Με τις σκέψεις του να είναι  στα ίδια επίπεδα με την δικιά μου, οπότε ήταν εύκολη η απόφαση μου να έρθω.»

Για την Γ Εθνική: « Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πράγματα..Εχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που έπαιξα και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα πιστεύω. Το γεγονός ότι πέφτουν πολλές  ομάδες κάνει το Πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό. Είναι καλό και για εμάς να είμαστε σε ένα καλό επίπεδο  και περιμένουμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.»

Για το Κερατσίνι: Πρώτο παιχνίδι είναι που είδα .Είμαστε καλή ομάδα από ότι είδα,αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε και με τον προπονητή, να δούμε πως θα παίζουμε τη φιλοσοφία μας σαν ομάδα. Πιστεύω όμως ότι θα είμαστε καλή και ανταγωνιστική ομάδα.

 

 

 

Related posts

Εθνικός Πειραιώς: Παρουσιάστηκε η Κωνσταντινίδου

Abola Team

Ο ΠΟΑ 1-0 τον Ηλυσιακό

Abola Team 2

Μαγκαφίνης: «Θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί στην Παλαιόχωρα»

Abola Team 2