free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σμυρνής: «Φθάσαμε σε πολύ καλά επίπεδα»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής από την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προέκυψαν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδα Σμυρνή από την φιλική αναμέτρηση με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. 

Η ήττα με 1-0, αποτέλεσμα, το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του φιλικού ήταν το λιγότερο που απασχόλησε το έμπειρο τεχνικό των «ερυθρόλευκων», ο οποίος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Λεωνίδα Σμυρνή στο «Αbola.gr»: 

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα, που παρουσιάσαμε στο φιλικό με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε δύο δοκάρια με τον Γκορζίδη, ενώ γενικότερα, εμφανίσαμε πολλά στοιχεία, τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο φθάσαμε σε πολύ καλά επίπεδα απόδοσης. Στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Στο δεύτεορ μέρος οι πολλές αλαλγές που κάναμε, έριξαν τον ρυθμό μας. Το σκορ είναι το λιγότερο που μετράει, αφού μές ααπό τους φιλικούς αγώνες έχουμε τη δυνατότητα να δούμε πού ακριβώς βρισκόμαστε».

 

Related posts

Μικρασιατικός: Το πρώτο εισιτήριο στο δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο

Abola Team

Τα Πετράλωνα νίκησαν την Διάνα Ηλιούπολης με 3-0 σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Ηλιούπολη (Κυριακή 02-09).

Abola Team 2

Δεν χαμπαριάζει ο Καραβάς!

Abola Team